Start jouw diervriendelijke carrière

Het is Werelddierendag en dat vieren we samen met jou. Zo start jij jouw nieuwe carrière binnen de Dierenverzorging met een diervriendelijke korting van maar liefst 20%! Deze actie loopt van 3 oktober 2022 17u tot en met 6 oktober. Schrijf je in en profiteer van deze aanbieding!

Onze professionele studieadviseurs begeleiden jou door het volledige traject. Ook jouw docent, een doorwinterde dierenverzorger, staat klaar om jou de kneepjes van het vak aan te leren.

Specialiseer jezelf


Kies een cursus die voldoet aan jouw behoeften en wensen. Zo bieden we opleidingen aan rond natuurlijke dierenverzorging tot specifiek gerichte cursussen die zich focussen op katten en honden. Je zoekt, je vindt! Schrijf je vandaag nog in en pak je korting.


Natuurlijke dierenverzorging

De opleidingen binnen dit subthema leren je alles over professionele dierenverzorging. Het beste? Je doet het allemaal op natuurlijke wijze!

Katten- en Hondenverzorging

De trouwste der viervoeters. Specialiseer je in katten- en hondenverzorging en ga een liefdevolle toekomst tegemoet!

Professionele dierenverzorging

Dierenartsassistent of zelfstandig dierenverzorger? Volg een opleiding binnen dit subthema en sla een gouden carrièreweg in!

Start je nieuwe carrière


Zet jouw passie voor dieren om in regelrechte kennis en profiteer van een carrière boordevol voldoening. Verzilver de mooie kortingen en begin aan jouw nieuwe pad richting financiële zekerheid en een uitdagende toekomst!


Jouw geluk

Geniet van de liefde en voldoening die je krijgt in deze nieuwe carrière!

Uitdaging

Jouw patiënten vereisen telkens een persoonlijke aanpak, wat jouw nieuwe baan heel afwisselend en uitdagend maakt!

Levenslang leren

Je leert elke dag iets bij waardoor jouw vaardigheden zich blijven ontwikkelen. Morgen ben je een nóg betere versie van jezelf!

Red levens

Dierenverzorging staat gelijk aan het genezen van onze trouwe viervoeters. Zo red je elke dag wel een leven. Spannend, toch?

Voorwaarden

  • Per inschrijving mag er één korting worden toegepast. Indien er meerdere kortingen van toepassing zijn, geldt de hoogste korting.
  • Om gebruik te maken van deze actie, dient het lesgeld bij inschrijving volledig te worden voldaan.
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe inschrijvingen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0