Actie

Wil jij in 2018 graag een carrièreswitch maken? Wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten en écht praktijkgericht studeren? Elk jaar vinden duizenden studenten dankzij NHBO & Ondernemersschool een baan als werknemer of zzp’er.

De redenen? Je volgt onze thuisstudies op je eigen tempo, en je studeert waar en wanneer je wilt. Je kiest zélf wanneer je examen aflegt. En je staat er niet alleen voor; je krijgt een jaar lang begeleiding van jouw docent. Klassikaal studeren kan natuurlijk ook. De lessen zijn ingepland in de avond of het weekend, zodat het goed te combineren is met bijvoorbeeld een baan en gezinsleven. Bij al onze opleidingen ben je na het behalen van je diploma direct inzetbaar.

Honderden studenten schreven zich afgelopen weekend met 15% korting in voor een opleiding. Heb jij de actie misschien gemist, maar heb je alsnog de ambitie om een waardevol diploma te behalen?

Dan heb ik goed nieuws!

Vanaf vrijdag 19 januari 18.00 uur tot zaterdag 20 januari 18.00 uur krijg jij opnieuw 15% korting op elke opleiding op deze website, wanneer je je dan online inschrijft en betaalt. De korting wordt automatisch verrekend. Grijp nu deze laatste kans!

Hulp nodig bij je studiekeuze of het inschrijven? Onze opleidingsconsulenten zijn deze week een dag extra te bereiken! Zaterdag 20 januari kun je van 10.00 tot 16.00 uur met ons chatten of bellen.

Wil je graag van tevoren een opleiding inkijken? Je bent op werkdagen welkom op onze kantoren in AmsterdamBreda en Rotterdam. Een afspraak maken is niet nodig. Natuurlijk kun je ook gewoon online een proefhoofdstuk downloaden!

start nu aan je nieuwe toekomst

Ontdek hoe het er bij ons aan toegaat

Locatie Amsterdam

Prinsengracht 449B
1016 HN Amsterdam

ma-vr: 9.00 – 17.00 uur

Locatie Breda

Marksingel 2A
4811 NV Breda

ma-vr: 09.00 – 17.00 uur

Locatie Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 90
3062 MB Rotterdam

ma-vr: 09.00 – 17.00 uur

*Automatisch verrekende korting van 15% is alleen geldig bij online inschrijvingen op een van onze websites, tussen vrijdag 19 januari 18.00 uur en zaterdag 20 januari 18.00 uur. Let op: deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. De korting geldt enkel op het bedrag dat ook daadwerkelijk betaald wordt gedurende de looptijd van de actie en geldt niet bij betaling in termijnen.