all you can study

All You Can Study: haal alles uit je studietijd

Met het All-You-Can-Study-traject van De Ondernemersschool NHOC volg je maximaal drie opleidingen tegelijkertijd. Zo ontdek je meteen wat bij jou past en stel je zelf jouw toekomstige loopbaan samen!

Wanneer mag ik beginnen?

Dat bepaal je helemaal zelf. Je krijgt de beste service die onze school te bieden heeft. Denk aan een persoonlijke opleidingsadviseur die jou een jaar (of langer) ondersteunt. We starten met een intakegesprek, zodat wij jou leren kennen. Zodra we jouw doelen helder voor ogen hebben, wordt het veel makkelijker om een persoonlijk studietraject samen te stellen. Wij geven je professioneel advies, maar uiteindelijk bepaal jij zelf hoe jouw toekomst eruit ziet.

Wat voor opleidingen zijn er?

Je kiest uit meer dan 300 flexibele thuisstudies. Elke soort opleiding heeft unieke voordelen. Met een thuisstudie ben je vrij om te studeren waar, wanneer en hoe je wil.

Welke opleiding je ook kiest: je krijgt sowieso alle kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt om je carrière een boost te geven.

Voordelen van All You Can Study​​​​​

Hieronder alle voordelen van het All-You-Can-Study-traject op een rijtje:

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt van ons een persoonlijke opleidingsadviseur die jou een jaar (of langer) begeleidt. Tijdens een intake brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Samen zoeken we dan naar de snelste weg om dit te bereiken.

Altijd voordelig

We hanteren een vaste en voordelige prijs voor alle opleidingen. Heb je een van de drie opleidingen afgerond, dan kies je daarna gewoon weer een nieuwe opleiding.

Kies de opleiding die bij je past

Maak je keuze uit meer dan 300 thuisopleidingen. Zo leer je altijd iets nieuws!

leer onbeperkt voor een jaar

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0