bedrijfsopleidingen nhoc

Een opleiding op maat van jouw bedrijf?

Wij geven je werknemers alle tools en kennis die ze nodig hebben. Kies nu voor meer productiviteit, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Help je collega's om te groeien, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en om jouw bedrijf te versterken.

De Ondernemersschool is jouw betrouwbare partner in bijscholing en B2B. Makkelijk, snel en flexibel. Bereid je vandaag voor op de uitdagingen van morgen. We organiseren thuisstudies. Zo kan jij vanop de werkvloer of vanuit jouw kantoor bijleren.

bedrijfsopleidingen

Opleidingen voor een succesvol bedrijf

Naast het organiseren van professionele B2B-opleidingen, bieden we ook tal van professionele bedrijfscursussen aan.

Heb je een getalenteerde medewerker die zou kunnen uitblinken als accountmanager? Iemand die zich wil bijscholen in administratie? Of wil je zelf een eigen bedrijf starten? Dan hebben wij alle kennis in huis om er een succes van te maken!

Duik alvast in ons cursusaanbod Management & Bedrijfsbeheer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Onze opleidingsconsulenten helpen je graag op weg!

b2b nhoc

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden en doelstellingen. We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw werknemers de nodige nieuwe kennis kunnen verschaffen. We vertellen je graag meer over de werking van onze school!

bedrijfsopleidingen

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma op. Kies een opleiding optimaal afgestemd op jouw werknemers.

opleidingen voor bedrijven

3. Een meetbaar resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo ben je verzekerd van groei en evolutie binnen je zaak.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0