Deze beroepen scoren het best op Tinder

20/02/2020

De ingrediënten voor een Tinder-match: een strak lichaam, sterke bio en een knappe kop. Toch? Dat is niet alles, blijkt uit onderzoek en statistieken van de applicatie. Het hebben van de juiste baan blijkt onmisbaar in dit ingrediëntenlijstje!
 
Tinder publiceerde een lijst met de beroepen die de meeste swipes naar rechts opleveren. Klaar om match na match te scoren? Deze beroepen prikkelen de nieuwsgierigheid van zoekende singles.
 
Journalist of copywriter
Als journalist of copywriter verleid je je match niet alleen met daden, maar ook met woorden. Ben jij altijd op zoek naar het juiste bericht om naar jouw liefde te sturen? Schrijf je in voor de opleiding Copywriting of Journalistiek en leer toveren met tekst.
 
 
Chef-kok
Cliché maar waar: liefde gaat door de maag. Wil jij de lievelingsgerechten van jouw match op een professionele manier op tafel zetten? Kies voor een opleiding Kok-restauranthouder en plan dat romantische diner maar vast in!
 
 
Recruiter
Een recruiter kent zichzelf van binnen én van buiten, is erg empathisch en beschikt over een luisterend oor. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij sowieso relationship material. Kies voor de opleiding HR-manager en trek je matches aan als een magneet.
 
 
Make-up artist
Sta jij iedere ochtend een uur voor de spiegel om perfecte make-up aan te brengen? Kun jij toveren met kwasten? Schrijf je in voor een opleiding in de make-upwereld en creëer de perfecte look voor iedere date.
 
 
Gezondheidszorg
Als je in de gezondheidszorg werkt, ben je vaak lief, zorgzaam én geduldig. Met een opleiding in de Gezondheidszorg swipe jij je Tinder-carrière naar de juiste kant. Want wie wil er nu geen geliefde om door verzorgd te worden?
 
 
Kinderverzorger
Misschien zijn we al een paar stappen te ver in jouw liefdesleven, maar met een baan als kinderverzorger weet jij als geen ander hoe je met kinderen moet omgaan. Handig voor later, toch? Start met je opleiding Kinderverzorger en word absolute ‘ja’ voor menig Tinder-gebruiker.
 
 
Interieurstylist
Interieurstylisten zijn vaak creatieve duizendpoten. Ze durven te dromen en hebben oog voor detail. Volgens het onderzoek van Tinder wordt menig gebruiker enthousiast van zo’n carrière. Dus: steek je (trendy) kaarsen maar vast aan en ga voor een baan als Interieurdesigner.
 
 
Eventmanager
Ben jij helemaal klaar met bioscoopdates of koffietjes doen? Gooi alle cliché dates overboord en plan spannende, romantische activiteiten. Met een opleiding Eventmanagement zijn matches gegarandeerd.
 
 
Muziekproducer
Raak de gevoelige snaar van jouw date met een carrière in de muziek. Romeo en Juliet wisten het al: een serenade aan het balkon is het ideale begin van een nieuwe relatie. Kies een opleiding Muziekproducer en verleid jouw matches met jouw muziek.
 
 
Nog meer kans maken op een match?
Heb jij je droombaan al gevonden? Of zoek je toch nog even verder? Alles is mogelijk. Vergroot je kansen naar de ideale match en bekijk ons opleidingsaanbod. Je vindt hier gegarandeerd een opleiding die bij je past. Wil je écht zeker zijn van je keuze? Download dan alvast een brochure of bekijk een proefhoofdstuk.
 


relatedBlogs

Trendwatching: 5 trends die 2020 zullen bepalen

5 fantastische voordelen van single zijn

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren


relatedCourses

Aromatherapie , Bachbloesemtherapie , Barista , Boekhouden (Basis) , Beleggen (Basis) , Budgetcoach , Chakratherapie , Copywriter , Creatief Grafisch Ontwerpen , Fotografie Basis blogRelatedAll

previousLabel

5 tips om je eerste baan te scoren

nextLabel

First aid in case of bullies: how to protect your child

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

relatedCourses


Gewichtsconsulent

Wil jij meer kennis opdoen over je lichaam, je voeding en het effect van eten op je leven?

Administratief Medewerker

Tijdens de opleiding Administratie krijg je les van een pro uit het vak!

Nagelstyling (Allround)

Wil jij alles leren over het stylen van nagels? Aan de slag bij een nagelstudio?

Visagie (Basis)

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

Aquarelleren

Een unieke schilderkunst onder de knie krijgen? Leren hoe je de mooiste aquarellen maakt?

courseMaterial


Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

€330

buyMaterial

Gelaatsverzorging Standaard Bio Balance

€213

buyMaterial

Massage Districos

€140

buyMaterial

Ontharing en Waxing Standaard Districos

€245

buyMaterial

Ontharing en Waxing Professioneel Districos

€310

buyMaterial

blogTags


Tinder appBeroepenTinder dateOpleidingenDate appBeste beroepen voor tinderBeroep scorenMake-up artistInterieurstylistJournalistKok-restaurant houderSpecialist rekrutering & selectieKinderzorgMedisch secretariaatBedrijfscoach

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-