Start een carrière in de IT-sector!

22/07/2022 Robert de Bruijn

Het internet: waarschijnlijk merk je elke dag dat het overal om ons heen is en we het op elk apparaat gebruiken. Dankzij deze uitvinding hebben we de mogelijkheid om onze ideeën en culturen met elkaar te delen, contact te maken met mensen uit andere delen van de wereld en zelfs een revolutie te beginnen. We leven in toenemende mate in een digitale wereld.
 
Wist je dat er een verschil is tussen het World Wide Web en het internet? De laatstgenoemde is simpelweg de verbinding tussen computers over de hele wereld om informatie te delen. Het internet bestaat daarentegen uit verschillende servers en wanneer iemand een website maakt, "huurt" hij ruimte op deze servers. Mensen die ze bezitten en ruimte te huur aanbieden, worden webhosts genoemd. Met andere woorden: het World Wide Web is een virtuele realiteit waarmee we met elkaar communiceren, online bedrijven oprichten en nog veel meer.
 

Een veelbelovende branche

Het creëren, vormgeven en onderhouden van het steeds belangrijker wordende World Wide Web is natuurlijk een behoorlijk karwei. Maar dat is juist een enorme kans voor jou! Er is dan ook enorm veel vraag naar bijvoorbeeld web designers, grafisch vormgevers en content managers. Omdat dit soort personeel zeer gewild is, behoort de IT-branche tot de best betaalde sectoren ter wereld. Dit motiveert steeds meer jonge mensen om een ​​carrière in de informatietechnologie na te streven en zich bij onze school aan te sluiten. Hoor jij hier straks ook bij?

Jouw sleutel tot een glansrijke carrière in de IT-sector

De grote vraag is natuurlijk: heb je een universitair diploma nodig voor een succesvolle IT-carrière? Nou, dankzij het World Wide Web is het tegenwoordig mogelijk om vanuit huis je kennis en vaardigheden op dit gebied bij te schaven

We begrijpen dat mensen verschillende verantwoordelijkheden hebben en we hechten veel waarde aan jouw tijd. Daarom studeer je met onze thuisstudies vanaf je favoriete plek en in je eigen tempo. Daarnaast krijg je persoonlijke en professionele begeleiding van je docent

Ook aan de slag in deze booming sector? Schrijf je dan vandaag nog in voor een van onze thuiscursussen uit het thema ICT & Webdevelopment en start meteen!


relatedBlogs

Na het vasten je normale eetpatroon weer oppakken

Waarom iedereen een coach nodig heeft

Waarom werken in de technische sector een goed idee ispreviousLabel

Zo maak je je eigen zeep en wasmiddel!

nextLabel

To teach is to touch lives – Christophe Goidts, hoofddocent Management, over volwassenenonderwijs

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

02/11/2018

Hoeveel verdient een freelancer?

09/07/2019

relatedCourses


InDesign

Als je nu start met de cursus InDesign, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

Creatief Grafisch Ontwerpen

Volg de cursus Creatief Grafisch Ontwerpen en studeer waar en wanneer je wil.

Dreamweaver - Adobe

Start vandaag met de thuisstudie Dreamweaver - Adobe en maak werk van je passie!

Illustrator

Kies voor de cursus Illustrator en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

Photoshop

Als je nu start met de cursus Photoshop, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

studyCategories


Computervaardigheden

ICT & Webdevelopment

blogTags


ITWebdeveloperWebdesignWordpressStuderenStudieCursusOpleiding

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0