Campus Antwerpen (Karel De Grote Hogeschool)

Nationalestraat 5, Antwerpen , BE

freeWifi

generalInfo

Voor onze opleidingen in Antwerpen maakt de school ook gebruik van enkele lokalen van de Karel de Grote Hogeschool. Deze gehuurde leslokalen bevinden zich in hartje Antwerpen aan de Groenplaats. Doordat we gebruik maken van de faciliteiten van de hogeschool ben je verzekerd van een inspirerende leeromgeving die beschikt over moderne infrastructuur. Let wel op: op deze opleidingslocatie bieden we enkel lessen aan, je kan er dus niet terecht voor administratieve vragen of begeleiding bij de keuze van je studie. Naast deze campus zijn er bovendien ook nog andere leslocaties in Antwerpen. Kijk vooraf dus goed na op welke locatie je lessen plaatsvinden.
 
Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Antwerpen? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.

lessonPlanning

lessonPlanningText

Campus Nationalestraat bevindt zich in de gebouwen van de Karel De Grote Hogeschool (KDG). De campus is gelegen op de hoek van de Nationalestraat en de Groenplaats. Hier studeren is dus je kennis verruimen in het centrum van Antwerpen.
 
Adres
Nationalestraat 5
2000 Antwerpen

directions


Car

Als je met de auto komt, kan je het best parkeren in de ondergrondse parking "Indigo Park Groenplaats". Hiervoor kan je volgend adres ingeven in je GPS-toestel:
 
Groenplaats 46
2000 Antwerpen
 
Van hieruit moet je enkel de straat nog oversteken om de campus te bereiken.

Bus/Tram

De campus is gelegen aan de Groenplaats. Met het openbaar vervoer kan je halte "Premetrostation groenplaats" zeer gemakkelijk bereiken.
 
Tramlijnen:
3, 4, 5, 9 & 15
 
Buslijnen:
5, 22, 180, 181, 182 & 183

Train

Kom je met de trein kan je best afstappen in Antwerpen-Centraal. Van daaruit kan je met de tram rijden naar de halte "Premetrostation Groenplaats". Aan de Groenplaats moet je enkel nog de straat oversteken richting Nationalestraat.

Tramlijnen:
3, 5, 9 & 15 (negen minuten)

coursesIn Antwerpen

startdataEmpty

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0