Campus Gent (Odisee Hogeschool)

Guldenvliesstraat 14, Gent , BE

freeWifi

generalInfo

Naast onze eigen campus huurt de school ook enkele externe lokalen om een optimale studieomgeving te creëren voor onze studenten. Daarvoor maken we gebruik van enkele leslokalen van Odisee vlakbij het Rabot in Gent. Zo ben jij steeds zeker van een unieke leerervaring! Aangezien we op verschillende plaatsen in Gent opleidingen organiseren check je vooraf best op welke locatie je les doorgaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook belangrijk om weten: op deze locatie bieden we enkel lessen aan. Er is dus geen secretariaat. Voor al je administratieve vragen of begeleiding bij je studiekeuze breng je best een bezoekje aan onze website. Of beter: kom gewoon even langs op ons secretariaat! Onze opleidingsconsulenten zullen je graag te woord staan en op al jouw vragen antwoorden.

trainingAdvice

campusText Gent.

lessonPlanning

lessonPlanningText

Campus Odisee Gent is gelegen aan het Rabot. De lessen gaan door in de Technologiecampus, gebouw H van de Hogeschool Gent.
 
Adres
Gebroeders de Smetstraat 1
9000 Gent
 
Plattegrond Odisee Gent

directions


Car

Er zijn gratis parkeerplaatsen aan de campus. Je komt het best via de Guldenvliesstraat. Geef volgend adres in in je gps-toestel:
 
Guldenvliesstraat 17
9000 Gent
 
Opmerking: sinds 03/04/2017 is het circulatieplan in Gent van kracht. Houd hier rekening mee.

Bus/Tram

De campus is vlot bereikbaar met tram en bus.

Tramlijnen: 1 (tot halte "Rabot") of 4 (tot halte "Brugsepoort")

Buslijnen: 52, 53, 54, 65, 67 en 69 (tot halte "Rabot") of 3, 17, 18, 38 en 39 (tot halte "Brugsepoort")

Vanaf halte "Brugsespoort" wandel je op enkele minuten naar de achterzijde van de campus in de Guldenvliesstraat/Bargiekaai. Halte "Rabot" bevindt zich dan weer aan de hoofdingang van de campus.

Train

Stap af in station Gent Sint-Pieters. Neem van daaruit de tram naar de campus. Neem tramlijn 1 tot aan halte "Rabot" of tramlijn 4 tot aan halte "Brugsepoort".

coursesIn Gent

startdataEmpty

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0