Short overview
Professional training
De Ondernemersschool NHOC
Guided home study
3-6 months on average
Diploma

€587

Subscribe Brochure Chapter
Program Bakker
Thuisstudie Bakker
Course content
  • Het gebruik van suiker, meel en eieren
  • Vetstoffen, hulpstoffen en halffabricaten
  • De verwerking van chocolade
  • Suikerpasta en marsepein
  • Alles over smaken en kleuren
  • Verschillende materialen en machines
  • Het bakken van gistbroden
  • Werken met crèmes en vullingen
  • Taarten, koekjes en gebaksoorten maken
  • Eerste hulp bij problemen
Thuisstudie Bakker
Competences and skills
  • Je kunt de basistechieken van het bakken toepassen
  • Je hebt inzicht in de verschillende grondstoffen en materialen
  • Je kunt zelf variaties bedenken op bestaande recepten
Thuisstudie Bakker
Opportunities for the future
  • Medewerker in een bakkerij
  • Zelfstandig (banket)bakker

Starting dates group course Bakker

Study method:

At home

Location:

Wherever you want

First lesson:

Whenever you want

Last lesson:

Your own choice

Hours:

Your own schedule

subscribe-card
1 - 1 of 1
Teachers Bakker

Practical info

Study trajectory

Is jouw inschrijving verwerkt? Dan kun je via jouw persoonlijke eCampus binnen één werkdag aan de slag met de digitale versie van jouw opleiding. De papieren versie gaat op de post en deze ontvang je zo snel mogelijk. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een ervaren bakker die jou praktische oefeningen, feedback op maat en tips uit het werkveld geeft via ons online leerplatform. Je legt examen af wanneer jij er klaar voor bent. Ben je geslaagd, dan ontvang je van ons een beroepsdiploma!

Financial info

Nice to know about your education Bakker

That's why you choose De Ondernemersschool NHOC

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Download the eCampus App
Study when and where you want.
Online professional guidance.
Unlimited exam attempts.

Reviews

VERBEEK, P.
VERBEEK, P.

Ik wist niet dat je ook bakker kon worden via het afstandsonderwijs. Dit is echt exact waar ik naar op zoek was! Bovendien krijg je er nog een onberispelijke service bovenop!

DRIESSEN, F.
DRIESSEN, F.

Ik stond in mijn omgeving al bekend als fervent hobby-bakker. Ik besloot dan ook om mijn kans te wagen en m’n carrière om te gooien. Na het volgen van deze cursus ben ik eerst gestart als bakker bij een ondernemer. Over enkele maanden hoop ik m’n eigen bakkerij te openen, en de mensen te laten genieten van overheerlijke taarten en kraakverse koffiekoeken.

Peter P.
Peter P.

Already proved to be very useful to grow professionally.

You may also be interested in