cpHomeBreadcrumb / Schoonheidszorgen /Beauty Consultant (Allround)

Beauty Consultant (Allround)

 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • De Ondernemersschool NHOC
1290.00

beauty consulent, cpProfessionWithFuture

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen wilt accentueren?

Ga je zelf graag aan de slag met make-up en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als beautyspecialiste in een gezondheids- en wellnesscentrum of schoonheidssalon? Of misschien wil je starten als zelfstandig schoonheidsdeskundige of allround schoonheidsspecialist?

Dan ben jij geknipt voor de opleiding Allround Beauty- en Wellnessdeskundige! In vier modules leer jij hoe je je klanten in de watten kan leggen en hoe je hen laat stralen van top tot teen.

cpWouldYouCaps
 • Alles te weten komen over beauty, make-up, massage, nagelverzorging, etc.
 • Een échte specialist worden in de wereld van beauty & wellness
 • Je klanten allerlei gepersonaliseerde behandelingen kunnen geven, van massages tot schoonheidsverzorgingen
 • Een thuiscursus volgen die je goed kunt combineren met je huidige baan of gezinsleven
 • Een carrière als allround schoonheidsspecialist
Beauty Consultant (Allround)
 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 1290.00
cpProgram Beauty Consultant (Allround)
Schoonheidsspecialist
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Schoonheidsspecialist

Steeds meer mensen komen tegenwoordig bij de schoonheidsspecialist. Mensen willen stralend en jong voor de dag komen… en een crèmepje hier of een peeling daar doet vaak wonderen!

Is beauty jouw passie? En werken in de wellness-sector jouw droom? Dan is deze thuisstudie tot schoonheidsspecialist niet alleen een leuke, maar bovendien een slimme keuze!

Onder professionele begeleiding leer je in deze opleiding zowel de theorie als de praktijk van dit mooie beroep. Aan het einde weet jij alles over gelaats- en lichaamsverzorging, het uitvoeren van de perfecte mani- of pedicure en het subtiel aanbrengen van make-up. Dankzij jouw technieken verlaat elke cliënt stralend de salon!

cpShowMoreButton
Pedicure
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Pedicure

Verzorgde voeten zijn niet alleen belangrijk in de zomer, als je op je slippers naar het zwembad wandelt. Want wist je dat een kwart van alle lichaamsbotjes in je voet te vinden zijn? En dat de staat van je voeten veel zegt over je algemene gezondheid? Daarom hebben ze het hele jaar door aandacht nodig!

In deze thuisstudie leer je jouw eigen voeten en die van klanten voorzien van de nodige behandeling. Zo ga je ontspannende massages geven, scrubben en nagels lakken, maar ook bijvoorbeeld eeltlagen verwijderen en ingegroeide nagels behandelen. Met een diploma op zak kun je direct aan de slag als pedicure en laat je iedereen weer op wolkjes wandelen!

cpShowMoreButton
Massagetherapeut
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Massagetherapeut

Alles waar jij je handen op legt, verandert in goud. Niet letterlijk natuurlijk, maar jij hebt wel bijzondere krachten: je kunt mensen laten ontspannen zoals ze zich nog nooit ontspannen hebben. Of wil jij juist leren hoe je dit doet?

Zet met de thuisstudie Massagetherapeut je eerste stappen in de wereld van massages, of breid jouw kennis en vaardigheden uit. Een professionele masseur zal je alle kneepjes van het vak bijbrengen. Je leert niet alleen (bij) over de effecten van massage en de beste technieken, maar ook over het openen van je eigen massagesalon of wellnesscentrum.

Wil je een held worden in hakken, klappen, schudden en vibreren? Of de Zweedse massagetechniek perfect onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor de opleiding tot Massagetherapeut en laat die magie maar komen!
cpShowMoreButton
Professionele Visagie
3-6 cpHomeCourseMonths

cpOptionalChildCapital: Professionele Visagie

Met een laagje make-up tover je elk gezicht om in een waar kunstwerk. Of je nu kiest voor een naturel look of all out gaat voor een bruiloft of filmset, als visagist kun je alle kanten op!

Heb jij een passie voor make-up en wil je daar professioneel mee aan de slag? Stoom jezelf dan klaar voor het echte werk met behulp van deze thuisstudie. Dankzij de begeleiding van onze topvisagisten, met jarenlange ervaring in de mode- en mediawereld, geef jij binnenkort een kickstart aan je carrière.

In deze veelzijdige opleiding leer je alles over kleuren, licht- en schaduwspel, camouflagetechnieken, de nieuwste trends en nog veel meer. Reken maar dat jij een veelgevraagd artiest wordt!

cpShowMoreButton
Nagelstylist
3-6 cpHomeCourseMonths

cpOptionalChildCapital: Nagelstylist

Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van de moderne vrouw. Steeds vaker doet zij daarom een beroep op de nagelstylist. Lijkt het jou leuk om vrouwen (en een enkele man) een handje te helpen?

In deze praktijkgerichte thuisstudie leer je alles wat je ooit wilde weten over nagelstyling! Een professionele manicure uitvoeren, gelnagels plaatsen en bijwerken, de basis van nail art… je hebt het dankzij de hulp van een ervaren nagelstyliste allemaal razendsnel in de vingers. Met de gratis starterskit kun je bovendien direct zelf aan de slag.

Na deze cursus ben je helemaal klaar om te gaan werken in een nagelsalon of om je eigen studio te starten. Daar tover jij elke nagel om in een waar kunstwerk!

cpShowMoreButton
Allround Beauty Consultant thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Verzorgen van lichaam en gelaat
 • Verzorgen van voeten en nagels
 • Profesisonele massages geven
 • Professioneel opmaken of nagels stylen
Allround Beauty Consultant thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Allround schoonheidsspecialist
 • Pedicure
 • Massagetherapeut
 • Visagist
 • Nagelstylist
cpYouCanStartEveryDay
home-course-banner-1
home-course-banner-2
home-course-banner-3
home-course-banner-4
home-course-banner-5
home-course-banner-6
cpTeachers Beauty Consultant (Allround)

cpPracticalInfo

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1290.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Beauty Consultant (Allround)
 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 1290.00

cpStartNewCarreer Beauty Consultant (Allround). cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

cpGoodToKnowAboutCourse Beauty Consultant (Allround)

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial