Online marketing professional, cpProfessionWithFuture

Om de letters S, E en O kun je echt niet meer heen. Overal, maar écht overal is SEO een must voor de marketeer. Maar ook zonder SEA en social media komt de moderne marketeer nergens. Online Marketing is booming!

Je wilt weten hoe je de hoogste zoekresultaten kunt boeken? En hoe je de tools van Google Analytics daarvoor gebruikt? Je weet straks dé meest doeltreffende zoekwoorden te achterhalen en kunt gericht adverteren. SEA en Google AdWords hebben geen geheimen meer voor jou, en binnen social media beweeg jij je als een vis in het water.

Online marketing groeit snel, geen probleem voor jou. Die nieuwe uitdaging is jou op het lijf geschreven!

cpWouldYou
 • Een scala aan online marketingvaardigheden leren
 • Weten hoe je het hoogst eindigt in de zoekresultaten van Google
 • Alles leren over SEO en SEA
 • Weten hoe je social media optimaal gebruikt als marketeer
 • Een groeispurt in je carrière als online marketeer
cpProgram Online Marketing (Allround)

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Marketing Basics
3 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Marketing Basics

Wie plaatst pakkende content op de bedrijfswebsite denk je? Wie rust niet voordat de omzet is gestegen? Wie zorgt dat de juiste bezoekers op het product afkomen? Juist.. de marketeer!

Werken in marketing heeft zich de laatste jaren naar online verplaatst en de ontwikkelingen gaan snel. Geen probleem voor jou, jij hebt van nature de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast wil je graag jouw strategisch inzicht verder ontplooien. Dat kan allemaal tijdens de opleiding Marketing Basics waarin jij wordt klaargestoomd om als marketeer aan de slag te gaan.

Je leert de marketingmix 5P's op elkaar afstemmen, een concreet marketingplan maken en neemt de klant onder de loep. Schrijf je in en word die vooruitstrevende marketeer!

allroundModuleSavings

readMore
SEO Specialist - Scoren in Google
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: SEO Specialist - Scoren in Google

Nu het leven zich steeds meer online afspeelt, is het van groot belang dat je als bedrijf goed vindbaar bent op het internet. Hiervoor moet de inrichting en invulling van je website goed in elkaar zitten. Zo kun je namelijk hoog in de zoekresultaten op Google komen te staan. Met andere woorden, je bent dan het eerste wat een potentiële klant ziet, wanneer hij ergens naar op zoek is. Wil jij hier alles over weten? Schrijf je dan in voor onze opleiding SEO.

Linkbuilding, backlinks, trustrank, redirect en permalinks: jij beheerst het allemaal. Van social media tot Google Analytics en verder naar Mobile SEO: dit totaalpakket maakt van jou een topmarketeer!

allroundModuleSavings

readMore
SEA Specialist
6 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: SEA Specialist

Wil jij bovenaan in de zoekresultaten van Google belanden? Zorg dan dat je SEA (Search Engine Advertising) helemaal optimaal is.

Met deze praktische opleiding leer je Google Adwords kennen en inzetten. Je wordt een pro als het gaat om zoekwoordenstrategie. Jij zorgt voor een zo laag mogelijke CPC (cost per click) en zo hoog mogelijke CTR (click-through rate). Waar zoeken je consumenten naar? Dat weet je precies, en kunt daarom de meest succesvolle advertenties plaatsen. Je past de juiste technieken toe om budget en biedingen te bepalen, zodat je de #1 plaats in Google inneemt.

Alles onder de knie? Dan kun je er binnen een paar minuten voor zorgen dat je honderden nieuwe bezoekers uit Google gaat krijgen. Wie wil dat nou niet?

allroundModuleSavings

readMore
Social Media Marketing
4 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Social Media Marketing

Bedrijven hebben de voordelen van social media goed begrepen en besteden meer aandacht dan ooit aan een verhoogde zichtbaarheid en aangepaste reclame op social media kanalen. Wil jij ook het beste halen uit jouw kanalen? Met deze opleiding sta je dichter bij je consument en trek je specifieke doelgroepen aan!

Je krijgt alle info over onder andere Facebook Insights, Twitter Lists, personal brands op LinkedIn en Google+. Hoe weet je of jouw social media campagnes effect hebben? Leer het meten met Google Analytics. Aan het einde van deze opleiding ben je helemaal klaar om te starten als zelfstandig social media expert of zet je jouw skills in voor een bedrijf.

Ga voor meer effectiviteit dankzij jouw social media kanalen en schrijf je nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Online Marketing (Allround) avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je weet hoe je klanten kan winnen, behouden én je omzet verhogen
 • Je kunt volledige SEO-strategie ontwikkelen
 • Je weet Google Analytics en Google AdWords te gebruiken
 • Je zet moeiteloos social media kanalen in voor je marketing
Volwassenenonderwijs Online Marketing (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Online marketeer
 • Consulent digitale marketing
 • Werken voor een marketingbureau
 • Werken bij een bedrijf op de marketingafdeling

cpStartingDatesGroupCourse Online Marketing (Allround)

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Online Marketing (Allround) bestaat uit meerdere modules van in totaal 18 lessen. Elke les duurt uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Online Marketing (Allround) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€355.50 beforeFirstLesson
€355.50 partPayStep
€355.50 partPayStep
€355.50 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Online Marketing (Allround)

cpWhyChooseCompany NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

A. Maas
A. Maas

Deze studie is precies waar ik naar op zoek was. Praktisch opgezet met concrete voorbeelden, begeleiding, en ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. Hiermee kan ik mijn taken op het werk flink uitbreiden, erg fijn! 

F. van Rooy
F. van Rooy

Wat me vooral is opgevallen is de vriendelijke docent. Hij was erg inspirerend en leerde me ook zaken over abstracte zaken als inspiratie, dus ik heb de cursus als erg prettig ervaren.

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-