cpHomeBreadcrumb / /Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 18 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • NHBO Klassikaal
2090.00

schoonheidsspecialist, cpProfessionWithFuture

Droom jij van kinds af aan al over een carrière in de wereld van Beauty & Welness? En wil je specialist worden in alle facetten van dit vak? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding tot schoonheidsspecialist!

Je wordt een echte pro in gelaatsverzorging, ontharing en waxing, lichaamsmassage, manicure, pedicure en make-up. Je krijgt praktijk- en theorielessen van professionele docenten met jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist. Na deze professionele opleiding van 18 lessen ben je helemaal klaar voor een carrière als schoonheidsspecialist. Of je nu aan de slag gaat voor een beautysalon of voor jezelf; je kunt alle kanten op!

Gun jezelf deze kans, schrijf je nu in en ga voor een mooie toekomst!

cpWouldYouCaps
 • Een carrière in de wereld van beauty en wellness
 • Alles leren over: gelaatsverzorging, ontharing en waxing, lichaamsmassage, manicure, pedicure en make-up
 • Les krijgen van een schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring
 • Voor jezelf beginnen als schoonheidsspecialist of werken in een schoonheidssalon
 • Jouw klanten blij maken en laten stralen met een verzorgd uiterlijk
Schoonheidsspecialist
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 18 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 2090.00
cpProgram Schoonheidsspecialist
Gelaatsverzorging
4 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Gelaatsverzorging

Heb jij veel affiniteit met gezichtsverzorging? En lijkt werken in de wereld van beauty & wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Gelaatsverzorging!

Tijdens deze beautygerichte opleiding leer je hoe je jouw klanten verwent, dankzij een ontspannende gezichtsverzorging. Er bestaat een scala aan verschillende materialen voor gelaatsverzorging, hier word jij wegwijs in gemaakt. Verder leert jouw docent, een specialist met jarenlange praktijkervaring, je hoe je op de hoogte blijft van de laatste schoonheidsverzorgingstechnieken.

Start nu met Gelaatsverzorging en laat jouw klanten weer stralen op de korte én lange termijn!

cpShowMoreButton
Ontharing en Waxing
3 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Ontharing en Waxing

Heb jij altijd al oog gehad voor een mooie, gladde huid zonder stoppels? En wil jij dat iedereen kan genieten van zo'n smooth ervaring? Schrijf je dan in voor onze cursus Ontharing & Waxing!

Breid je basiskennis uit van de huid en verschillende haarsoorten. Kom alles te weten over de groeifasen van het haar. Herken de verschillende vormen van overbeharing en leer hoe je de ideale afspraak organiseert, waaronder: het ontvangen, installeren en adviseren van de klant. Hoe kies je het geschikte professionele materiaal en welke verschillende ontharingstechnieken worden toegepast in de praktijk? Dit en veel meer leer je tijdens deze professionele cursus.

Schrijf je direct in en scheer je weg naar jouw toekomstige carrière!

cpShowMoreButton
Lichaamsmassage (Basis)
4 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Lichaamsmassage (Basis)

Zie jij mensen ook regelmatig krom achter hun bureau zitten? Of met een pijnlijk gezicht over hun onderrug wrijven? Die zijn toe aan een massage! Jij kunt ze alvast het kaartje van jouw toekomstige salon geven. Tijdens de cursus Lichaamsmassage leer je alles om jouw massageklanten ontspanning en pijnverlichting te bieden.

Na een hele dag veel van het lichaam vragen, is het nu tijd om wat terug te geven. Leer welke massagegrepen er allemaal zijn en op welke lichaamsdelen je die wel of niet mag toepassen. En in welke volgorde dat moet gebeuren om een optimale doorbloeding te krijgen.

Naast les in anatomie weet jij te kneden, drukken, draaien, en duwen als de beste. Voor een massage komt iedereen naar jou toe!

cpShowMoreButton
Dag en Avond Make-up
2 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Dag en Avond Make-up

Niet echt stralend opgestaan? Wil je weten hoe je op een professionele manier wallen kunt wegwerken? De juiste camouflage kan wonderen doen!

Een goede foundation en concealer zijn dé basis voor iedere natuurlijke schoonheid. Daarom leer jij tijdens de cursus gelijk bij de start hoe je die frisse en egale teint bereikt en vervolgens afwerkt met poeder. Blush tovert daarna een gezonde blos op de wangen.

Om er dag na dag stralend uit te zien, is een goede reiniging van de huid belangrijk. Je leert hoe je dat doet, plús de technieken voor lippen die knallen voor een feestje of subtiel opgemaakte ogen die passen bij zakelijke make-up. Jij draait je hand er niet voor om. Elk precisiewerkje is bij jou welkom!

cpShowMoreButton
Cosmetische Manicure en Pedicure
5 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Cosmetische Manicure en Pedicure

Wil je ontdekken hoe je klanten of vriendinnen kan verwennen met een mooie cosmetische manicure en pedicure? Dan is dit de opleiding waar jij naar op zoek bent!

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is geen overbodige luxe. Door een manicure- en pedicurebehandeling blijven je nagels sterk en gezond en het oogt ook nog eens mooi. Je komt zo niet alleen verzorgd over, het laat je gewoon stralen. Tijdens de lessen kom je te weten hoe je een klassieke manicure en een basispedicure uitvoert. Met professionele instrumenten leer je om een nagel-, voet- en handanalyse uit te voeren. Zo kan je voor elke klant een aangepaste behandeling creëren.

Maak je droom waar, en laat je klanten snel genieten van jouw prachtige manicures en pedicures!

cpShowMoreButton
cursus schoonheidsspecialist
cpSkillsAndSkills
 • Gezichten verzorgen
 • Ontharings- en waxtechnieken
 • Ontspanningsmassages geven
 • Hand, voet en nagelverzorging
 • Basis visagie
cursus schoonheidsspecialist
cpFutureOpportunities
 • Werken in een schoonheidssalon als specialist of allround medewerker
 • Je eigen salon openen
 • Workshops verzorgen in diverse beauty-specialisaties
 • Werken bij foto- of filmshoots

cpStartingDatesGroupCourse Schoonheidsspecialist

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
cpTeachers Schoonheidsspecialist

cpPracticalInfo

De opleiding Schoonheidsspecialist bestaat uit meerdere modules van in totaal 18 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Schoonheidsspecialist vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 2090.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Schoonheidsspecialist
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 18 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 2090.00

cpStartNewCarreer Schoonheidsspecialist. cpChooseQualityEducationWith NHBO Klassikaal.

cpGoodToKnowAboutCourse Schoonheidsspecialist

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial