Professioneel visagist, cpProfessionWithFuture

Ben jij gek op make-up en wil je graag jezelf of anderen op een professionele manier leren opmaken? Dan is de professionele opleiding Allround Visagie precies wat je zoekt!

Deze opleiding bestaat uit 3 modules, waarin je van a tot en met z het vak onder de knie krijgt. Je leert eerst de meestgebruikte visagietechnieken, om tijdens de daaropvolgende modules te specialiseren in vaardigheden zoals: efficiënte camouflagetechnieken, retrotechnieken en prachtige bruidsmake-up. Er worden regelmatig foto’s genomen van je creaties door een professionele fotograaf, zodat je na je opleiding al een mooi portfolio hebt. Tot slot krijg je alle tips en tricks mee over het leven als zelfstandig make-up artist!

cpWouldYou
 • Jezelf, vriendinnen of jouw klanten op een professionele manier kunnen opmaken
 • Van a tot en met z het visagievak in de vingers krijgen
 • Make-up kunnen aanbrengen voor diverse gelegenheden
 • Kennis opdoen van de nieuwste trends en weten hoe je op de hoogte blijft
 • Als visagist werken in een schoonheidssalon
cpProgram Visagie (Allround)

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Visagie (Basis)
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Visagie (Basis)

Ben jij gek op make-up en wil je graag jezelf of anderen op een professionele manier leren opmaken? Wil je in de toekomst misschien doorgroeien tot professioneel visagist? Dan is de opleiding Basis Visagie waar jij naar op zoek bent!

Tijdens de lessen kom je alles te weten over professionele materialen en producten, waarmee je op een correcte en hygiënische manier kunt werken. Vervolgens leer je hoe je per huidtype een gelaatsverzorging uitvoert. Vanaf de eerste les leer je uiteraard hoe je correct opmaakt met foundation, poeder en crème. Stap voor stap word jij kundig in hoe je foutjes of oneffenheden camoufleert en hoe je de geschikte make-up en kleuren kiest.

Schrijf je in en maak uitgebreid kennis met het mooie vak visagie.

allroundModuleSavings

readMore
Visagie Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Visagie Gevorderden

Klaar voor de catwalk? Jij hebt de basisvisagie al helemaal in de vingers en hebt ambitie voor de spotlights. Leer tijdens de opleiding Visagie Gevorderden alles om jouw make-up creaties te laten stralen op een feest, foto of catwalk.

Iedereen die in jouw stoel zit, laat je het beste tot zijn of haar recht komen. Veelzijdigheid wordt jouw USP! Leer je eigen make-up samenstellen en schaaf je kennis bij over belichting (natuurlijk, theater –en kunstlicht). En creëer natuurlijk dé perfecte smokey eyes en volle rode lippen.

Neem een fashionevent in gedachten. Stel dat achter schermen jouw make-up stoel staat. Toekomstmuziek? Nee hoor, binnenkort is het de realiteit!

allroundModuleSavings

readMore
Visagie Vervolmaking
8 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Visagie Vervolmaking

Een make-up pro ben je al. Maar nu ben je klaar om een specialist te worden! Wil je het allerhoogste niveau bereiken met jouw creaties? Tijdens de opleiding Visagie Vervolmaking krijg je knowhow die jouw droom helpt uitkomen.

Je kijkt verder dan make-up alleen en verdiept je in haarstijlen die passen bij je opmaak. Denk aan retro, dat is weer helemaal hot. Dus kennis over de trends van vorige generaties is onmisbaar. Daarnaast leer je make-up aanbrengen op de Aziatische en donkere huid. Tot slot leer je ook omgaan met make-up voor black-and-white foto’s. Bovendien krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je een portfolio samenstelt.

Start snel je pro-update, niets houdt jou nog tegen om je droom waar te maken!

allroundModuleSavings

readMore
Allround visagie cursus
cpSkillsAndSkills
 • Professionele make-up technieken
 • Make-up aanbrengen voor diverse gelegenheden
 • Verschillende gelaatstypes opmaken
 • Kennis van de nieuwste trends en weten hoe je op de hoogte blijft
Allround visagie cursus
cpFutureOpportunities
 • Als visagist werken in een schoonheidssalon
 • Je eigen salon openen 
 • Workshops en cursussen verzorgen m.b.t. visagie en gezichtsverzorging
 • Freelance visagiewerk verrichten tijdens bijv. film- en fotoshoots

cpStartingDatesGroupCourse Visagie (Allround)

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Visagie (Allround) bestaat uit meerdere modules van in totaal 18 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Visagie (Allround) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€427.23 beforeFirstLesson
€427.23 partPayStep
€427.23 partPayStep
€427.23 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Visagie (Allround)

cpWhyChooseCompany NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

L. van Turnhout
L. van Turnhout

Leuke opleiding waardoor ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken! Goede docent, leuke groep medestudenten. Vond het jammer dat de lessen voorbij waren. Ga zeker nog een opleiding volgen bij NHBO!

B. Bosma
B. Bosma

Dit is het summum voor visagisten. Na het volgen van deze opleiding behoor je echt tot de toppers in het vak. Inspirerend en leerzaam. Mooie ervaring. Trots dat ik dit diploma behaald heb.

L. Herfstblad
L. Herfstblad

Leuke ‘master class’ Visagie voor de echte professionals! Goede docent, leuke groep medestudenten. Tof om met zulke goede vakmensen te mogen werken. Super ervaring.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-