Wimper- en wenkbrauwstylist, cpProfessionWithFuture

Til wimpers en wenkbrauwen next level! Ontdek tijdens acht workshops de vele mogelijkheden van brow- en wimperstyling. Je start met wimperextensions en laat ze shinen met 3D-lashes. Je maakt bovendien kennis met de nieuwste trend: Russian Volume. Werk tot in perfectie en krijg tips en tricks voor het zetten van oogverblindende wimperextensions!

Daarnaast speel je in op de groeiende populariteit van wenkbrauwen stylen. Brows are back! Leer ze shapen volgens de gezichtsvorm, make-up toepassingen en het verven van henna-brows. Tot slot leer je een brow-lift effect creëren met wenkbrauwextensions.

Word een professional in brow- en wimperstyling en wie weet start jij binnenkort je eigen Brow Bar!

cpWouldYou
 • Een échte pro worden in brow- en wimperstyling
 • Leren hoe je wenkbrauwen kunt stylen naar de vorm van een gezicht
 • Wimpers deskundig kunnen verlengen met behulp van verschillende methodes
 • Met henna of andere niet-permanente methodes wenkbrauwen en wimpers een aangepaste tint kunnen geven
 • Wenkbrauw- en wimperspecialist worden bij een beautysalon
cpProgram Wimper- en Wenkbrauwexpert

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Wimperextensions
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimperextensions

Wil je graag leren hoe je op een professionele manier wimperextensions plaatst? Dan is deze praktijkgerichte cursus precies waar jij naar op zoek bent.

Wimperextensions zijn valse haartjes die met een sterke huidlijm aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgekleefd. De eigen wimpers worden hierdoor verlengd, waardoor er een prachtige oogopslag ontstaat. Het is net alsof de ogen al opgemaakt zijn. Bovendien kan je er (mits ze correct worden verzorgd) meer dan een maand van genieten!

Tijdens de lesdag leer je hoe je de technieken uitvoert met professionele materialen en producten. Dit materiaal dien je zelf aan te schaffen.

allroundModuleSavings

readMore
Wimperextensions 3D
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimperextensions 3D

Wil je graag een snelcursus Wimperextensions 3D volgen die je goed kan combineren met een baan, gezin of andere activiteiten? Wil je je wimpervaardigheden (verder) ontwikkelen en een professioneel certificaat behalen? Dan is de groepsles Wimperextensions 3D precies waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte cursus biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Je leert van ogen échte blikvangers maken, dankzij deze lichte wimperextensions. Ze zorgen voor een volumineus, maar natuurlijk effect.

Om de technieken goed te kunnen leren, is voorkennis en/of ervaring nodig met het plaatsen van Wimperextensions One-By-One.

allroundModuleSavings

readMore
Wimperextensions perfectietraining
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimperextensions perfectietraining

Heb jij een workshop Wimperextensions achter de rug? En ben je klaar om jouw kennis en skills naar een hoger niveau te tillen? Dan zit je helemaal goed met onze opleiding Wimperextensions Perfectietraining.

Tijdens deze groepsles word je nóg handiger in het aanbrengen van extensions. Je leert werken met verschillende soorten diktes en krullen. Daarnaast leer je, met behulp van praktische oefeningen, snel en probleemloos extensions te zetten. Bovendien leer je hoe je een set wimperextensions samenstelt. Zo ben je helemaal klaar om in te spelen op de vraag van je klanten en hen een professionele service te bieden.

Dankzij deze cursus zie je in 'the blink of an eye' je klantenbestand groeien en komen ze tevreden terug!

allroundModuleSavings

readMore
Wimperlifting
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimperlifting

Wil jij je klanten weer een prachtige oogopslag geven? En dit op een duurzame en huidvriendelijke manier? Dan kijk je met de cursus Wimperlifting je ogen uit!

Tijdens deze praktijkgerichte les kom je te weten hoe je wimpers lift, dankzij het gebruik van siliconen pads. Deze pads zorgen ervoor dat je wimpers vanaf de wortel krult, zonder gebruik te maken van chemische producten of een krultang. Je ontdekt hoe je de juiste padsmaten uitkiest en daarmee de wimpers professioneel krult.

Door dit natuurlijke alternatief aan te bieden, bereik je een heel nieuw klantenbestand. Ook vrouwen met allergieën voor bepaalde producten en klanten die duurzaamheid belangrijke vinden zijn bij jou aan het juiste adres.

allroundModuleSavings

readMore
Wenkbrauwstylist
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wenkbrauwstylist

Brows are back! En hoe! Trends die variëren van een strak lijntje tot de natural look: de laatste jaren heeft de wenkbrauw zich ontwikkeld tot een trendy eyecatcher. En de brow belooft de aankomende jaren niet aan populariteit te minderen. Jij speelt daar als aankomend wenkbrauwspecialist op in. Wil je werken in de hippe sector van wenkbrauwstyling en de laatste browtrends op de voet volgen?

Volg dan nu de cursus Wenkbrauwspecialist en leer epileren met pincet, maar krijg ook een variatie aan harstechnieken onder de knie. Leer kleuren, bijtekenen en verven en creëer een fabulous shape.

De perfecte wenkbrauw, jij kan het maken!

allroundModuleSavings

readMore
Wenkbrauw Henna
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wenkbrauw Henna

Henna is al lang niet meer alleen twee oranje boogjes boven de ogen. Wenkbrauwen kleuren met henna is de nieuwste revolutie in wenkbrauwtinting. Brows kleuren met henna is hartstikke hot!

Wil je weten in welke verschillende kleurtinten henna tegenwoordig allemaal beschikbaar is? Wil je jouw brow-klanten, met een natuurlijk product, prachtige en volle wenkbrauwen geven? Schrijf je dan in voor de cursus Wenkbrauw Henna!

Je leert de beste verftechnieken, om volume te fixen en grijze haren te camoufleren. Bovendien blijft het wéken zitten. Henna has it all. Wacht niet langer, en zie de uitgebreide mogelijkheden van hennatechnieken!

allroundModuleSavings

readMore
Wenkbrauw HD Sculpting
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wenkbrauw HD Sculpting

Stel je eens voor: jij kunt de perfecte must-have wenkbrauw creëren! Jij maakt van een rommelige of onzichtbare brow een goed verzorgd pareltje dat het hele gezicht doet stralen. Tel daarbij op, de groeiende vraag naar wenkbrauwspecialisten in onder andere de vele nieuw geopende browbars in Nederland. Er gaan deuren voor je open!

Volg de cursus Wenkbrauw HD Sculpting en jouw plan ligt binnen handbereik. Tijdens deze cursus leer je hoe je wenkbrauwen knipt, opvult en bijtekent, alle shapes zijn mogelijk! De kunst van het wenkbrauwshapen en succesvolle technieken, je leert het allemaal!

allroundModuleSavings

readMore
Wenkbrauwextensions
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wenkbrauwextensions

Wil jij je klanten op een natuurlijke manier doen stralen met vollere wenkbrauwen? Dan is de cursus 3D Wenkbrauwextensions alles wat je zoekt.

Wenkbrauwextensions zijn hot! Met deze vernuftige 3D-techniek creëer je natuurlijke volle wenkbrauwen die tot wel 3 weken blijven zitten. Je start eerst met de theorie, waarna je zelf aan de slag gaat. Je leert niet alleen wenkbrauwen voller maken, maar ook hoe je ze verlengt en zelfs littekens wegwerkt. Een expert laat zien hoe je aan de slag gaat met de juiste kleur en vorm. Daarnaast leer je alles over de voor- en nabehandeling van deze unieke methode.

Na deze cursus plaats je zelf 3D Wenkbrauwextensions. Een techniek die je heel wat klanten opbrengt!

allroundModuleSavings

readMore
Wimper- en Wenkbrauwexpert avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Wenkbrauwen professioneel stylen naar de vorm van het gezicht
 • Wimpers deskundig verlengen aan de hand van verschillende methodes
 • Met henna of andere niet-permanente methodes wenkbrauwen en wimpers een aangepaste tint geven
Volwassenenonderwijs Wimper- en Wenkbrauwexpert
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig Wimper- en Wenkbrauwstylist
 • Schoonheidsspecialiste (specialisatie wimpers en wenkbrauwen)
 • Visagiste (extra service wimper- en wenkbrauwbehandeling)
 • Medewerker beautysalon (specialisatie wimpers en wenkbrauwen)
 • Medewerker Brow Bar

cpStartingDatesGroupCourse Wimper- en Wenkbrauwexpert

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Wimper- en Wenkbrauwexpert bestaat uit 8 lessen. Elke les duurt 6 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Wimper- en Wenkbrauwexpert vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€368.40 beforeFirstLesson
€368.40 partPayStep
€368.40 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Wimper- en Wenkbrauwexpert

cpWhyChooseCompany NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

V. Biesdonk
V. Biesdonk

Een leuke en bekwame student. Ik heb erg genoten van de workshop!

K. van Eersel
K. van Eersel

Ik ben al schoonheidsspecialist, maar ik was nog niet thuis in wimperextensions plaatsen. Deze workshop was erg leuk en leerzaam. Precies wat ik zocht; voordelig en snel een certificaat behaald!

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-