teacherLabel

Annelies Gijsels

4 / 5
Annelies baat sinds 2015 haar eigen holistische welzijns- en schoonheidspraktijk uit, genaamd Shambhala. Ze biedt verschillende behandelingen aan, met vaak kristallen in de hoofdrol. Sinds haar tienerjaren is ze gefascineerd door kristallen en edelstenen, alternatieve geneeswijzen en de invloed van ons denken op het lichaam. Dit weerspiegelt volledig in haar praktijk. In haar vrije tijd geniet ze enorm van wandelingen in de natuur, lezen, bijscholen en uiteraard te spelen met haar kinderen. Ze houdt ook enorm van reizen en nieuwe culturen. 
Annelies baat sinds 2015 haar eigen holistische welzijns- en schoonheidspraktijk uit, genaamd Shambhala. Ze biedt verschillende behandelingen aan, met vaak kristallen in de hoofdrol. Sinds haar tienerjaren is ze gefascineerd door kristallen en edelstenen, alternatieve geneeswijzen e
readMore

Annelies Gijsels givesCourses

undefined

Kristaltherapie

homeLabel

study247

Dé Energetische Opleider van Nederland! Ontdek de kracht van Edelstenen.

€ 335.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0