Astrid Hanegreefs

Enkel een gediplomeerde dierenarts kan een cursist de juiste verzorging aanleren van een dier. Zo heeft onze docent Astrid Hanegreefs er haar specialiteit van gemaakt om mensen om te scholen tot bijvoorbeeld volwaardig Konijnenverzorger. Maar ook als je een diepgaande cursus EHBO voor Dieren wil volgen, ben je bij Astrid aan het juiste adres.Daarnaast is ze ook helemaal bezeten van bijen en imkerij. Vanuit haar eigen ervaring leert ze jou ook hiervan de kneepjes van het vak.

Astrid gelooft in levenslang leren: “Daarom volg ik nog ieder jaar zelf bijscholingen, zodat ik die kennis ook weer kan overdragen aan mijn cursisten.” Ook is zij lid van diverse beroepsorganisaties, zodat ze op de hoogte is van de laatste nieuwtjes.

Astrid Hanegreefs givesCourses