Bert Back

4 / 5
Bert is al ruim 20 jaar een gevestigde naam binnen de spirituele wereld. Hij werkt dagelijks als Eclectisch Therapeut en Zielscoach vanuit zijn eigen praktijk. Na 10 jaar meegewerkt te hebben aan een spiritueel TV programma is hij nog steeds een aantal keren per week verbonden aan de online variant van dit programma waar ook regelmatig gebruik gemaakt wordt van kaartendecks. In zijn eigen groei- en ontwikkelingsproces hebben de kaarten altijd een belangrijke rol gespeeld. De verwondering en fascinatie over het feit dat via kaarten informerende, inzicht gevende, bevestigende maar ook helende en stimulerende boodschappen zichtbaar gemaakt worden. Dat ze een verhaal kunnen vertellen wat eigenlijk altijd klopt, heeft er toe geleid dat hij zich daar steeds meer in verdiept heeft en het nog steeds dagelijks gebruikt. Al deze kennis en ervaring is beschikbaar voor het begeleiden van de cursisten in de hoop dat ook bij hun het vonkje van de fascinatie voor de wereld van het kaartleggen overslaat.

Bert Back givesCourses

Kaartleggen

homeLabel

study247

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Kaartleggen.