Corry Vandenbroeke

“Ik wil mijn studenten meenemen in een wereld vol smaken, geuren en kleuren”, vertelt docent Theesommelier Corry Vandenbroeke. “Net zoals wijn heeft elke theesoort een eigen productieproces. Daarbij speelt vakmanschap een grote en belangrijke rol.” En die vakmanschap bewijst ze in haar cursus Theesommelier!

Corry neemt onze studenten vol overgave mee op een ontdekkingstocht die hen tot in de verste uithoeken van de wereld brengt. “Het lesgeven, mensen motiveren; het is mijn passie, mijn beroep”, besluit ze. Deze cursus is ongetwijfeld jouw cup of tea!

“Ik wil mijn studenten meenemen in een wereld vol smaken, geuren en kleuren”, vertelt docent Theesommelier Corry Vandenbroeke. “Net zoals wijn heeft elke theesoort een eigen productieproces. Daarbij speelt vakmanschap een grote en belangrijke rol.&rd

Corry Vandenbroeke givesCourses