Hans Van Winckel

Hans Van Winckel is docent van de opleiding Elektricien (doe-het-zelver).

Hans heeft een erg veelzijdige carrière achter de rug. Na zijn studies is hij begonnen als leerkracht secundair onderwijs, waar hij zowel de technische en de praktijkgerichte vakken elektriciteit en technologische opvoeding heeft gegeven.  Daarna werd hij ook domeinverantwoordelijke en verantwoordelijke van het financieel beheer binnen dezelfde school. Vandaag de dag ben is Hans technisch coördinator van de Go! Scholengroep. Daarnaast geeft hij ook het vak elektriciteit (BA4 – BA5) aan de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.

Hans is enorm gedreven en gepassioneerd om mensen dingen bij te leren:  “Fantastisch! Het is gewoon geweldig om volwassenen iets te kunnen leren, zodat ze bijvoorbeeld zelf elektriciteit kunnen leggen, of om hen een nieuwe wending in hun loopbaan te kunnen geven.”
Hans Van Winckel is docent van de opleiding Elektricien (doe-het-zelver).

Hans Van Winckel givesCourses

Elektricien doe-het-zelver

study247

Schrijf je in voor de cursus Elektricien doe-het-zelver en leer alles wat je wil weten!

Stukadoor

study247

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Stukadoor.

Metselaar

study247

Volg de thuisstudie Metselaar en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

Dakdekker

study247

Lekage fiksen, dak renoveren of isoleren, jij pakt iedere dakklus aan!