teacherLabel

Jolieke Ubachs

4.7 / 5
Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Jolieke Ubachs. In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens de studie ben ik begonnen met het leren van de Adobe programma’s. Dat was destijds nog één van de eerste versies. Sindsdien heb ik dus heel wat versies van Adobe voorbij zien komen! Na mijn opleiding heb ik acht jaar in vast dienstverband gewerkt als designer. Hier maakte ik ontwerpen voor luxe decoratieartikelen die in Azië geproduceerd werden. Deze leveranciers moesten dus aan de slag met mijn Adobe-bestanden.
 
In 2009 ben ik gestart met mijn eigen onderneming “Textilice”. Ik maak nog steeds ontwerpen, maar nu ook voor de interieursector. Daarnaast geef ik les in de Adobe-programma’s. Veel van de lessen zijn gebaseerd op de industrie en wel op het maken van technische tekeningen voor mode of voor het bedrukken van textiele of papieren artikelen.
 
Het maken van ontwerpen, voor welke sector dan ook, gaat tegenwoordig niet meer zonder Adobe. De meest bekende en toegepaste Adobe-programma’s zijn Adobe Illustrator (geschikt voor het maken van vectorillustraties), Adobe Photoshop (speciaal voor beeldbewerking, op basis van pixels) en Adobe InDesign (hét programma om bestanden op te maken voor de grafische industrie.) Deze programma’s gaan hand in hand!
Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Jolieke Ubachs. In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens de studie ben ik begonnen met het leren van de Adobe programma’s. Dat was destijds nog één van de eerste versies. Sindsdien heb ik
readMore

Jolieke Ubachs givesCourses

undefined

Grafisch Vormgeven - Allround

homeLabel

study247

Ben jij een creatieve geest? Leer nu de de tofste en uniekste grafische designs te maken.

€ 979.00


undefined

Illustrator

homeLabel

study247

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

€ 363.00


undefined

Photoshop

homeLabel

study247

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

€ 363.00


undefined

InDesign

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie InDesign.

€ 363.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0