teacherLabel

Katty Desquesnes

4.8/5

Katty Desquesnes is oorspronkelijk gestart als leerkracht in het Hoger Onderwijs via haar Master in de Europese Talen. Ze stelt zichzelf graag aan jou voor:  "Het leven heeft me uitgenodigd om er meer uit te halen en al snel ben ik tal van opleidingen gaan volgen. Ik volgde deze opleidingen in eerste instantie voor mezelf en raakte zo bevlogen door de kracht van Coaching dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Ik ben ondertussen al 20 jaar werkzaam als Coach: Business Coach, Stress- en Burn-out Coach, Angst Coach, Mind-Body Coach, Wellness Coach en Relatiecoach. Coaching is echt mijn passie en er is voor mij niets mooiers dan anderen mogen inspireren, begeleiden en bekrachtigen. Ik heb een eigen Coaching praktijk in België en ik werk ook freelance in de bedrijfswereld. De laatste jaren heb ik ook een yoga -en meditatie opleiding gevolgd en dat vormt een mooie aanvulling bij mijn Coaching activiteiten."

teacherGivesCourse Angstcoachingand Happiness Coach.

Katty Desquesnes givesCourses

undefined

Angstcoaching

Groei uit tot Angstcoach en leer hoe je de oorzaak van angstgevoelens opspoort en aanpakt.

undefined

Happiness Coach

Wil jij mensen optimaal laten functioneren? Aan de slag als zelfstandig coach?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0