teacherLabel

René Maijntz

4.6 / 5
Ik wil me als docent en auteur van deze opleiding graag even aan je voorstellen. Mijn naam is René Maijntz en ik heb, voordat ik 15 jaar geleden de beslissing nam om zelfstandig ondernemer te worden, meer dan 20 jaar leiding gegeven aan medewerkers. Dit in een internationale omgeving bij diverse multi-nationals en op verschillende management-niveaus.
 
Deze jarenlange ervaring, waarbij ik zelf – met vallen en opstaan – alle facetten van het leiderschap heb mogen ervaren geeft mij nu de gelegenheid deze aan jou door te geven.
Vaak wordt aan leidinggevenden gekscherend gevraagd of ze een leider met lange ij of korte ei zijn, daarmee insinuerend dat het vaak niet leuk zou zijn om leiding te geven. Ik kan je, uit de grond van mijn hart, garanderen dat het leiding geven aan medewerkers een van de meest fascinerende onderdelen van een baan zijn, mits je de “spelregels” kent en de nodige tools aangereikt krijgt om hierin succesvol te zijn.
 
En dat is de intentie van deze opleiding. Jou de nodige kennis geven om een succesvol leider te zijn en dat vooral op een manier die het studeren en toepassen van het geleerde in de praktijk voor jou leuk maakt. Ik wens je veel studieplezier!
Ik wil me als docent en auteur van deze opleiding graag even aan je voorstellen. Mijn naam is René Maijntz en ik heb, voordat ik 15 jaar geleden de beslissing nam om zelfstandig ondernemer te worden, meer dan 20 jaar leiding gegeven aan medewerkers. Dit in een internationale omgev
readMore

René Maijntz givesCourses

undefined

Praktisch Leidinggeven

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Praktisch Leidinggeven en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

€ 377.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0