Ronald Faber

“Ik ben gestart als bouwkundig tekenaar en later ben ik binnenhuisarchitect geworden”, zo legt onze docent Ronald Faber uit. “Sinds 1999 ben ik mij echt gaan verdiepen in Feng Shui, waarover ik meerdere vakkundige boeken heb geschreven”.

Die kennis en ervaring vind je terug in zijn cursus Feng Shui, waar hij je leert positieve energie op te wekken in de woning. Een andere interesse die Ronald al enkele jaren bezighoudt, vind je terug in zijn praktische cursus ‘Videomontage en Beeldbewerking’, een beginnerscursus voor wie van beeldmateriaal houdt.

Ronald Faber givesCourses

Drone Foto- en Videografie

study247

Kies voor de cursus Drone Foto- en Videografie en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

Videomontage en Beeldbewerking

study247

Als je nu start met de cursus Videomontage en Beeldbewerking, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

Feng Shui

study247

Leer met Feng Shui harmonie creëeren tussen mensen en hun omgeving.