Erkende kwaliteit

Ervaren onderwijsinstelling

De Ondernemersschool is een ervaren opleidingsinstituut! Wij helpen jou om ondernemer te worden via thuisstudies in combinatie met mogelijke stages en praktijkopdrachten. Met meer dan 1000 opleidingen en cursussen in Nederland en andere landen zijn wij een van de grootste onderwijsinstellingen van de Benelux.

Via ons opleidingsinstituut kan je als ondernemer de fijne kneepjes van jouw vakgebied leren. Je weet dan niet alleen hoe je als startende ondernemer aan de slag gaat met het uitoefenen van jouw beroep, maar ook hoe jij jouw eigen onderneming kunt managen. In iedere opleiding tref je de module Starten als ondernemer aan waar je tekst en uitleg krijgt over het ondernemerschap.

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2008 gecertificeerd

De Ondernemersschool is bovendien ISO 9001:2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. Dit kwaliteitslabel betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

Ingeschreven in het CRKBO

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die je begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

crkbo geregistreerd

Diploma van erkende kwaliteit

Een thuisstudie volgen via De Ondernemersschool is de meest flexibele manier om een waardevol diploma te behalen. De waarde van het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs is dezelfde als dat van bekostigde onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren.

Aan de slag in loondienst na volgen van de opleiding? Dat kan! Wanneer je bent geslaagd voor het examen, behaal je een diploma waarmee je beroepskennis aantoont bij sollicitaties. Al onze diploma’s zijn een enorme meerwaarde op je cv. Werkgevers erkennen immers sinds geruime tijd de waarde van afstandsonderwijs.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken onder onze afgestudeerde studenten wijzen uit dat ze bijzonder tevreden zijn over de opleidingen van De Ondernemersschool. De begeleiding, de service en de gunstige prijzen worden omschreven als de beste van Nederland.

Iedere docent werkt samen met een onderwijskundige om op basis van het beroepscompetentieprofiel (kennis, houding en vaardigheden) een opleidingsprogramma samen te stellen en het studiemateriaal te ontwikkelen. Zo sluiten wij direct aan op de dagelijkse praktijk en garanderen wij onze onderwijskwaliteit!

Share This Article If You Liked It :)