Examengarantie

Gratis herexamens

Tijdens je opleiding word je begeleid door een professioneel docent. Jouw docent heeft minstens 5 jaar aantoonbare ervaring op het werkveld en is als vakspecialist steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Ons docentenpanel stelde, in samenwerking met gespecialiseerde onderwijskundigen, een beroepscompetentieprofiel op voor elke studierichting. Heb je voor jezelf besloten dat je de leerstof onder de knie hebt? Dan kan je een examen komen afleggen op één van onze vestigingen. Via jouw studentenprofiel op deze website kun je jouw examen inplannen. Examen afleggen kan elke werkdag, mits er nog plaats is. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je een waardevol diploma waarmee je onmiddellijk als zelfstandig ondernemer of werknemer aan de slag kunt gaan.

Wij staan bekend om kwalitatief goed onderwijs en uitstekende begeleiding door onze docenten. Op het studentenplatform vind je extra lesmateriaal terug, zodat je goed voorbereid naar je examen vertrekt. Het spreekt voor zich dat dit jouw slagingskansen aanzienlijk verhoogt.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je door omstandigheden niet in staat was om het examen met goed gevolg af te leggen. In dat geval mag je altijd en geheel kosteloos deelnemen aan een herexamen. Het gaat er niet om hoe goed je al bent, maar hoe goed je wordt. Bovendien krijg je tot vijf jaar de tijd om jouw studie te voltooien. Zo ben jij er zeker van dat je jouw opleiding succesvol afrondt!

Share This Article If You Liked It :)