Flexibel studeren

Jij bepaalt je studietempo

Iedereen studeert op zijn of haar eigen tempo. Daarom mag je bij ons altijd vijf jaar over doen om je opleiding af te ronden. Bij je opleiding heb je recht op een jaar begeleiding van jouw online docent, maar deze kun je verlengen als je dat wilt. Tijdens de opleiding word je ondersteund door de laatste technische middelen. Zo communiceer je via ons studentenplatform gemakkelijk met jouw eigen docent. Je ontvangt dan ook snel feedback op vragen en huiswerkopdrachten. Zo kom je snel verder met je opleiding

Online studentenplatform

Door ons online studentenplatform heb je altijd en overal toegang tot de digitale omgeving. Het studentenplatform is specifiek voor thuisstudies ontwikkeld en heeft veel voordelen. Zo wordt binnen twee dagen jouw ingestuurde huiswerk door de docent gecontroleerd en ontvang je feedback. Daarbij gaat het er niet alleen om of je de stof hebt gelezen, maar ook begrijpt en in de praktijk kunt gaan toepassen.

Studeren naast je baan

Als je werkt aan jouw eigen toekomst kost dit de nodige inspanningen. Door het toegankelijke opleidingsmateriaal, uitstekende begeleiding door vakbekwame docenten, en de mogelijkheid om in jouw eigen tempo te studeren, zijn onze opleidingen goed te combineren met een fulltime baan. Je kan altijd en overal op jouw eigen tempo studeren!

Up-to-date lesmateriaal

Het lesmateriaal van De Ondernemersschool ontvang je zowel digitaal als op papier in een ringband map, zodat we op elk moment aanpassingen kunnen maken. Indien nodig zullen we tijdens jouw opleiding gratis updates sturen zodat je altijd op de hoogte blijft. Als er bijvoorbeeld iets verandert in de examenvereisten brengen we onze studenten hiervan op de hoogte met een update. Je bent er dus van verzekerd dat het lesmateriaal altijd up-to-date is en volledig aansluit op de benodigde kennis en vaardigheden voor het examen!