Het opleidingstraject van Wim: ‘het onderwijs heeft mij altijd al gefascineerd’

Wim Laan heeft een opleiding tot onderwijsassistent gevolgd bij De Ondernemersschool NHOC. Hoe het nu met hem gaat, lees je in deze blog!

moreInfo

Digital Nomad: De droom van Gen Z

Meer en meer jonge mensen dromen ervan om reizend geld te verdienen en zelf te kiezen waar ter wereld ze werken. Maar hoe pak je dat aan? Aan het woord: Genji, een jonge, succesvolle digital nomad.

moreInfo

Na het vasten je normale eetpatroon weer oppakken

Een langdurige periode van vasten, zoals de ramadan of detoxen, is een grote verandering in ritme. Het spijsverteringsstelsel gaat op een andere manier werken. Na de zuivering is het van essentieel belang om doordacht je oude of verbeterde eetpatroon weer op te pakken, zodat de overgang soepel verloopt en het lichaam er het meeste voordeel uit haalt.

moreInfo

Zo word je een echte saleskoning(in)!

Droom jij van een glansrijke salescarrière waarin je de ene na de andere verkoop succesvol afrondt? In deze blog lees je het voor elkaar krijgt de ene na de andere deal te sluiten!

moreInfo

Zo vind je de opleiding die het best bij jou past

Denk je erover om een van onze opleidingen te gaan volgen, maar twijfel je wat de beste studiekeuze is? Wij helpen je hier graag mee! Met deze vier stappen weet je zeker dat je de juiste studiekeuze maakt!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0