5 tips voor beginnende koks om succesvol te starten in de keuken

Als beginnende kok is het opwindend om je carrière in de culinaire wereld te beginnen. Met de juiste mindset en een paar handige tips kun je een succesvolle start maken.

moreInfo

Het opleidingsplan: een succesformule voor werkgevers

Steeds meer bedrijven stellen opleidingsplannen dat tegemoet komt aan specifieke bedrijfsbehoeften en opleidingsnoden. Het plan geeft werknemers recht op een aantal opleidingsdagen en is uniek voor elk bedrijf. Zo krijgen werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

moreInfo

Het opleidingsplan: groeimogelijkheden voor werknemers

Steeds meer bedrijven stellen opleidingsplannen op voor hun werknemers, waardoor werknemers een aantal dagen opleiding krijgen per jaar. Het plan geeft werknemers jaarlijks recht op een aantal opleidingsdagen en is uniek voor elk bedrijf.

moreInfo

Succesverhaal: Oud-studente Maria Muto publiceert haar vierde boek

De succesverhalen van onze alumni delen we maar al te graag. Deze keer zetten we oud-studente Maria Muto uit Genk (België) in de kijker. Zij behaalde een tijdje geleden haar diploma ‘Kinderboeken Illustreren’ en bracht net haar vierde boek uit. “Ik gebruik mijn cursusboek nog steeds. Dat is echt mijn Bijbel.”

moreInfo

Ontdek jouw favoriete koffiedrankje

Koffie is een van de meest populaire drankjes ter wereld en er zijn vele verschillende soorten koffie beschikbaar om uit te kiezen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0