Massagetechnieken uit het Verre Oosten

Al meer dan 4000 jaar worden Chinese massagetechnieken zoals de Tui-Na massage en de Zhi Ya massage – ook wel acupressuur genoemd – toegepast en steeds verder verfijnd. Deze stijlen combineren aspecten van de vertrouwde Westerse massage met de traditionele Chinese geneeskunde.

moreInfo

Een opleiding volgen: een investering die zich altijd terugbetaalt

Economische omstandigheden veranderen voortdurend, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn om nieuwe strategieën te ontwikkelen die daar zo goed mogelijk op aansluiten. Op welke manier moet je investeren om er het maximale voordeel uit te halen? In deze blog geven we daar antwoord op.

moreInfo

Droombaan: werken als dierenverzorger

Wandelen met alpaca's, yoga met geiten en katten aaien in zogeheten kattencafés: het gebeurt tegenwoordig allemaal. Dankzij het werk van gepassioneerde dierenverzorgers worden deze dieren goed verzorgd en zitten ze lekker in hun vel.

moreInfo

Frederik over zijn opleiding tot webdesigner

Dit is Frederik. Hij studeerde onlangs af als webdesigner aan onze school en begon aan een geheel nieuwe carrière. Hij vertelt hoe deze periode hem ertoe bracht nieuwe doelen te stellen en alles op te geven om zijn diploma te behalen.

moreInfo

13 dingen die je moet weten als aanstormend marketeer

Een marketeer is onmisbaar voor bedrijven. Met de komst van online tools en honderden verschillende marketingstrategieën is het voor elk bedrijf een must om zich op online vlak te onderscheiden.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0