teacherLabel

Annelies Joosen

4/5

Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. Na 20 jaar in het hbo-onderwijs gewerkt te hebben,
heb ik mezelf volledig omgeschoold als leefstijlcoach en lichaamsgerichte psychotherapeut. In mijn praktijk Fitalies begeleid ik met name vrouwen die altijd moe zijn en/of veel fysieke klachten hebben. We gaan dan samen ontrafelen waar dezeklachten vandaan zouden kunnen komen en wat er in de leefstijl aangepast zou kunnen worden om de klachten te verminderen. Hierbij kunnen supplementen (tijdelijk) ingezet worden, doordat ik ook orthomoleculair geschoold ben.

In mijn praktijk werk ik met een Biotensor. Hiermee kan ik heel snel en makkelijk tot de kern komen, waarbij ook de antwoorden uit je onderbewuste naar boven gehaald worden. Dat ik hier ooit mee zou gaan werken was wel verrassend. Ik ben juist iemand die met kennis alles wil verklaren. Door de biotensor ging er een wereld voor me open en ik telkens kreeg ik bevestiging, dat werken met de biotensor (of pendel) echt iets toevoegt in mijn praktijk.

Deze cursus heb ik zo geschreven, dat de cursus Pendelen interessant is voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor gebruik/aanvulling op je eigen praktijk. De Biotensor wordt in mijn gezin ook veel ingezet en sterker nog, mijn jongens kunnen er ook mee werken! Ik wens je veel plezier met de cursus en de belangrijkste tip: Iedereen kan dit leren, maar je moet wel echt oefenen.

teacherGivesCourse Pendelen.

Annelies Joosen givesCourses

Pendelen

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-