• De Ondernemersschool NHOC

Bakker, cpProfessionWithFuture

Kan jij alle afleveringen van Heel Holland Bakt dromen? Wil je kloppen, kneden en dat het liefst de hele dag?

Wil je biscuit, cupcakes of je eigen ambachtelijke brood maken? Weet jij dan wat je, naast het recept, allemaal nog meer nodig hebt? Leer wat het hart van iedere bakkerij is, welke machines en producten je nodig hebt en hoe je alles ‘fris en fruitig’ houdt. Je krijgt recepten en onmisbare tips die jouw baksels laten uitblinken in uitstraling en stijl.

Deze thuiscursus leert je zowel ouderwetse reinheid als de laatste baktrends en je kunt er álle kanten mee op: van thuisbakker tot je eigen patisserie of cupcakewinkel, start gewoon lekker met bakken!

cpWouldYouCaps
  • Een carrière als professioneel bakker
  • Online begeleiding van een professionele bakker met jarenlange ervaring in het vak
  • Alles leren over basisgrondstoffen en halffabricaten
  • Kennis opdoen over opslagmethodes voor ingrediënten en producten
  • Het liefst de hele dag heerlijke baksels maken
  • 419.00
cpProgram Bakker
cpCourseContent
  • Je toekomstmogelijkheden als bakker
  • De basisgrondstoffen en halffabricaten
  • Basisrecepten en werkwijzen
  • Kostprijsberekening
  • Een efficiënte administratie voeren
  • Rekenprogramma maken om je kostprijs en opbrengst te controleren
  • Opslagmethodes voor ingrediënten en producten
  • Bedrijfsuitrusting en winkelinrichting
  • Overname van een zaak of een nieuwe zaak starten
  • Inrichten van de werk- en opslagplaats
  • De belangrijkste machines
home-course-banner-6
cpTeachers Bakker

cpPracticalInfo

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

cpFinancialInfo

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 419.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

• 419.00

cpStartNewCarreer Bakker. cpChooseQualityEducationWith De Ondernemersschool NHOC.

cpGoodToKnowAboutCourse Bakker

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

DRIESSEN, F.

Ik stond in mijn omgeving al bekend als fervent hobby-bakker. Ik besloot dan ook om mijn kans te wagen en m’n carrière om te gooien. Na het volgen van deze cursus ben ik eerst gestart als bakker bij een ondernemer. Over enkele maanden hoop ik m’n eigen bakkerij te openen, en de mensen te laten genieten van overheerlijke taarten en kraakverse koffiekoeken.

VERBEEK, P.

Ik wist niet dat je ook bakker kon worden via het afstandsonderwijs. Dit is echt exact waar ik naar op zoek was! Bovendien krijg je er nog een onberispelijke service bovenop!

cpT3Name

cpT3Testimonial