Opleiding Grafisch Vormgever

thuisstudie grafisch vormgever thuiscursus graphic designer, graphische vormgeving cursus grafisch vormgever opleiding grafisch vormgever

Praktische info
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Duur: 6-9 maanden
  • Lesgeld: 549
  • Belastingaftrek: ja

Schrijf je in

cursus grafisch vormgever grafisch vormgever, photoshop, llustrator, opleiding graphic designer, graphische vormgeving

cursus grafisch vormgever opleiding grafisch vormgever Media & Fotografie Informatica & ICT

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Breda tijdens de openingsuren. Bel ons via het nummer +31(0)76-5220808 of vul het contactformulier in.

Word erkend Grafisch Vormgever!

Ben jij gefascineerd door vormgeving, beeld en design? Kijk jij bij het bladeren door folders en tijdschriften altijd eerst naar de kleuren, afbeeldingen en look-en-feel? Ben je graag creatief (op de computer) bezig? Dan is de unieke en erkende cursus grafisch vormgever van De Ondernemersschool zeker iets voor jou!

Als grafisch vormgever ontwerp je lay-outs, verzorg je de vormgeving en zorg je ervoor dat diverse commerciële uitingen de juiste uitstraling hebben en de aandacht trekken en vasthouden. Hiervoor is een gezonde dosis creativiteit en kennis van professionele vormgevingsprogramma’s en ontwerp een must. Deze cursus leert jou werken met de drie belangrijkste grafische programma’s: Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator. Na het volgen van de cursus ben je in staat om allerlei soorten grafische (reclame)uitingen te ontwerpen en de vormgeving te verzorgden.

Een beroep met toekomst!

De cursus grafisch vormgever aan De Ondernemersschool is veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als grafisch vormgever. Na de cursus grafisch vormgever kan je als zelfstandig ondernemer met een erkend diploma als grafisch vormgever aan de slag. Of je start bijvoorbeeld jouw eigen onderneming in reclamedrukwerk. Uiteraard zijn de juiste kennis en vaardigheden ook een pluspunt voor onder andere marketeers, webdesigners, communicatie-medewerkers/adviseurs, uitgevers, (eind)redacteuren, traffic-managers, (reclame-)bureaumanagers, orderbegeleiders en drukkers. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding tot grafisch vormgever aan De Ondernemersschool!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen vooropleiding te hebben gevolgd. De opleiding grafisch vormgever is ideaal als je op een praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officieel erkend diploma grafisch vormgever binnen 6-9 maanden.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten van de thuisstudie?
Welk materiaal heb ik voor de cursus nodig?

Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten

De opleiding grafisch vormgever is door een professionele en vakbekwame docent ontwikkeld. Alle docenten hebben minstens vijf jaar ervaring als ondernemer. Ze weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk belangrijk is en ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Zo ben je zeker bent dat deze thuisstudie grafisch vormgever op de dagelijkse praktijk aansluit. De docent zorgt voor de persoonlijke begeleiding en de nodige praktijkoefeningen.

Je einddoel is een erkend diploma

Gemiddeld doen onze studenten 6-9 maanden over deze opleiding maar het kan natuurlijk trager of sneller. Je studeert immers op je eigen tempo, waar en wanneer je zelf maar wilt. Wanneer je het eindexamen succesvol afrondt, ontvang je van De Ondernemersschool een erkend diploma.

Eenvoudig starten als ondernemer!

Dankzij het diploma dat je behaalt met de thuisstudie grafisch vormgever kan je eenvoudig starten als zelfstandig ondernemer. Het enige wat je nog moet doen, is je inschrijven bij de Kamer Van Koophandel. Deze opleiding is dus de eerste stap naar je eigen zaak. Bij iedere beroepscursus hoort ook de hoogwaardige module starten als zelfstandig ondernemer.

Het ondernemerschap biedt jou veel voordelen! Je bent onafhankelijk, je kan meer verdienen, je bent je eigen baas,… Kortom: jij bepaalt jouw eigen toekomst!

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

ISO-9001-2008 gecertificeerd en geregistreerd in het CRKBO

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Nederlandse Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De school beschikt over de juiste certificatie en heeft de audit met een positief resultaat afgerond. Ook onze docenten zijn geregistreerd in dit Nederlandse register. Zo ben je zeker van de kwaliteit van jouw opleiding.

De Ondernemersschool is bovendien ISO 9001- 2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. Dit kwaliteitslabel betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

Het laagste lesgeld

Inbegrepen in de kostprijs is het inschrijvingsgeld, de handboeken, de begeleiding, het studentenplatform en het examen. Bij De Ondernemersschool houden we er van om alles duidelijk en transparant te houden.

Teruggaaf belastingen

De beroepsopleidingen van De Ondernemersschool zijn door de Nederlandse belastingdienst erkend. Daarom is het mogelijk om bepaalde studiekosten en scholingsuitgaven van de inkomstenbelasting af te trekken. De Nederlandse overheid betaalt dus een deel van jouw opleiding mee! Lees meer op onze website over de Teruggaaf belastingen.

De ondernemersschool is als opleidingsinstituut CRKBO-geregistreerd

thuisstudie graphic designer, graphische vormgeving cursus grafisch vormgever opleiding Marketing & Communicatie Media & Fotografie Informatica & ICT

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Schouten, D.F. (Ommen)

Dat het opleidingsmateriaal geschreven is door ondernemers, maakt de vertaalslag naar de praktijk veel makkelijker!

Van der Velden, M. (Leeuwarden)

Ik was altijd al bezig met fotobewerking en ontwerp op de computer. Nu heb ik mijn skills tot een professioneel niveau gebracht en werk ik als freelance vormgever!

Van den Brink, G.G. (Ede)

Ik ben handig met photoshop, maar wilde mijn kennis van Indesign en Illustrator uitbreiden. Daarom ben ik deze cursus gaan volgen.

Zagers, F. (Eindhoven)

Ik heb mijn eigen drukkerij en ontwerp nu ook zelf drukwerk voor diverse doelgroepen. Een zeer nuttige opleiding die voor veel extra werk heeft gezorgd!

Lees ook onze opleidingsblog

Budetcoacg

Start als erkend Budgetcoach!

  De cursus ‘budgetcoach’ is compleet vernieuwd. Professionele trainer en budgetcoach Ron de Wit ontwikkelde vanuit zijn jarenlange praktijkervaring deze …

Hondenshow

Agenda hondenshows 2015

Hondentrainer, hondentrimmer of gewoon liefhebber? Dat Nederlanders hondenliefhebbers zijn is wel duidelijk. Het komende jaar staan er weer verschillende hondenshows …

ODD AMSTERDAM HOME

15% korting tijdens de open dag op 31 januari in Amsterdam!*

Beste (toekomstige) student, We starten het nieuwe jaar met een flinke knaller: een open dag in Amsterdam, waarbij je 15% …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere boeiende studierichtingen via De Ondernemersschool

Voor ondernemend Nederland!