Cursus Webdesigner

thuisstudie web designer thuiscursus website ontwerper cursus web designer opleiding web designer

Praktische info
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Duur: 6-9 maanden
  • Lesgeld: 239
  • Belastingaftrek: nee

Schrijf je in

cursus web designer webdesign, webdesigner, professioneel website ontwerpen, websites opzetten, ontwerp websites,  website ontwikkelen, website ontwikkelaar opleiding website ontwerper

cursus web designer opleiding web designer Marketing & Communicatie Zelfstandig ondernemen

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Breda tijdens de openingsuren. Bel ons via het nummer +31(0)76-5220808 of vul het contactformulier in.

Word erkend Webdesigner!

Sinds de komst van het internet zijn websites constant in ontwikkeling geweest. Professioneel gebouwde websites overweldigen ons tegenwoordig met prachtige grafische gehelen, heldere structuren en een prettig leesbare inhoud. Echter, er bestaan ook nog steeds talloze websites die ongeloofwaardig en amateuristisch overkomen, door hun gebrek aan een professioneel design. Wil jij professionele websites kunnen ontwerpen? Kies dan nu voor de unieke en erkende cursus webdesigner van De Ondernemersschool.

De cursus leert je alle kennis en vaardigheden om als professioneel webdesigner de meest diverse websites te ontwerpen. Na het volgen van de cursus kun je aan de slag met de belangrijkste tools voor webdesign: HTML, CSS en FTP. Stap voor stap leer je eerst de basis, om vervolgens middels de gevorderde technieken ook zelf concepten en codes te bouwen en in websites toe te passen. Ook leer je veelvoorkomende problemen te herkennen en op te lossen en websites te testen op hun gebruiksvriendelijkheid, bugs en aantrekkelijkheid. Na het volgen van de cursus kun je met diverse content managementsystemen werken en  zelf websites ontwerpen, bouwen en beheren. Kortom: een allround cursus voor webdesign!

Een beroep met toekomst!

De cursus webdesigner aan De Ondernemersschool is veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als webdesigner. Na het volgen van de cursus kan je als zelfstandig ondernemer met een erkend diploma als webdesigner aan de slag. Uiteraard zijn de juiste kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer actief bent in bijvoorbeeld de ICT, communicatie of (e-)marketing, of een professionele website voor jouw eigen bedrijf wilt bouwen. Je hebt in ieder geval volop werkmogelijkheden na het volgen van deze opleiding tot webdesigner aan De Ondernemersschool!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen vooropleiding te hebben gevolgd. De opleiding webdesigner is ideaal als je op een praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officieel erkend diploma webdesigner binnen 6-9 maanden.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten van de thuisstudie?
Welk materiaal heb ik voor de cursus nodig?

Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten

De opleiding webdesigner is door een professionele en vakbekwame docent ontwikkeld. Alle docenten hebben minstens vijf jaar ervaring als ondernemer. Ze weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk belangrijk is en ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Zo ben je zeker bent dat deze thuisstudie webdesigner op de dagelijkse praktijk aansluit. De docent zorgt voor de persoonlijke begeleiding en de nodige praktijkoefeningen.

Je einddoel is een erkend diploma

Gemiddeld doen onze studenten 6-9 maanden over deze opleiding maar het kan natuurlijk trager of sneller. Je studeert immers op je eigen tempo, waar en wanneer je zelf maar wilt. Wanneer je het eindexamen succesvol afrondt, ontvang je van De Ondernemersschool een erkend diploma.

Eenvoudig starten als ondernemer!

Dankzij het diploma dat je behaalt met de thuisstudie webdesigner kan je eenvoudig starten als zelfstandig ondernemer. Het enige wat je nog moet doen, is je inschrijven bij de Kamer Van Koophandel. Deze opleiding is dus de eerste stap naar je eigen zaak. Bij iedere beroepscursus hoort ook de hoogwaardige module starten als zelfstandig ondernemer.

Het ondernemerschap biedt jou veel voordelen! Je bent onafhankelijk, je kan meer verdienen, je bent je eigen baas,… Kortom: jij bepaalt jouw eigen toekomst!

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

ISO-9001-2008 gecertificeerd en geregistreerd in het CRKBO

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Nederlandse Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De school beschikt over de juiste certificatie en heeft de audit met een positief resultaat afgerond. Ook onze docenten zijn geregistreerd in dit Nederlandse register. Zo ben je zeker van de kwaliteit van jouw opleiding.

De Ondernemersschool is bovendien ISO 9001- 2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. Dit kwaliteitslabel betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

Het laagste lesgeld

Inbegrepen in de kostprijs is het inschrijvingsgeld, de handboeken, de begeleiding, het studentenplatform en het examen. Bij De Ondernemersschool houden we er van om alles duidelijk en transparant te houden.

Teruggaaf belastingen

De beroepsopleidingen van De Ondernemersschool zijn door de Nederlandse belastingdienst erkend. Daarom is het mogelijk om bepaalde studiekosten en scholingsuitgaven van de inkomstenbelasting af te trekken. De Nederlandse overheid betaalt dus een deel van jouw opleiding mee! Lees meer op onze website over de Teruggaaf belastingen.

De ondernemersschool is als opleidingsinstituut CRKBO-geregistreerd

thuisstudie website ontwerper cursus web designer opleiding Informatica & ICT Marketing & Communicatie Zelfstandig ondernemen

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Bruinsma, T. (Arnhem)

De docent gaf ook na de cursus nog feedback op mijn ontwerpen. Dat noem ik nog eens service!

Pietersen, F. (Ommen)

Toen ik wist dat ik deze opleiding wilde volgen wilde ik er ook zo snel mogelijk mee starten. Dankzij de snelle service van De Ondernemersschool kon ik onmiddellijk aan de slag!

Willemsen, F. (Nijmegen)

Ik was altijd al gefascineerd door alle technologie achter websites. Zelfs zo gefascineerd dat ik er mijn beroep van wilde maken. Door deze cursus ben ik daar ook in geslaagd!

Brouwer, B. (Tilburg)

Ik ontwerp nu via mijn eigen bedrijfje meerdere websites en heb van mijn hobby een leuke job gemaakt.

Lees ook onze opleidingsblog

Budetcoacg

Start als erkend Budgetcoach!

  De cursus ‘budgetcoach’ is compleet vernieuwd. Professionele trainer en budgetcoach Ron de Wit ontwikkelde vanuit zijn jarenlange praktijkervaring deze …

Hondenshow

Agenda hondenshows 2015

Hondentrainer, hondentrimmer of gewoon liefhebber? Dat Nederlanders hondenliefhebbers zijn is wel duidelijk. Het komende jaar staan er weer verschillende hondenshows …

ODD AMSTERDAM HOME

15% korting tijdens de open dag op 31 januari in Amsterdam!*

Beste (toekomstige) student, We starten het nieuwe jaar met een flinke knaller: een open dag in Amsterdam, waarbij je 15% …

Page 1 of 912345»...Last »

Andere boeiende studierichtingen via De Ondernemersschool

Voor ondernemend Nederland!