tConsultant

Sheenah D'hondt

Als opleidingsmanager zet Sheenah zich dagelijks in om verschillende opleidingen elke dag weer op topniveau te houden en af te stemmen op de noden van onze studenten. Haar takenpakket is dan ook erg divers: general planning, recruitment, teacher communication en nog zoveel meer! Voor Sheenah is elke dag een nieuwe uitdaging.

Verder houdt Sheenah wel van risico’s nemen en kiest ze niet altijd voor de gemakkelijkste weg. In haar vrije tijd is ze een avontuurlijk type en gaat ze geregeld op stap met haar hondjes.

Op de hogeschool behaalde Sheenah een diploma Communicatiemanagement: digitale media. Met haar kennis en communicatiediscipline krijgt ze dan ook alles geregeld!

Voor onze studenten heeft ze een duidelijke boodschap: ‘Je moet het eerst willen, dan zal je het kunnen!’


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0