Haal voordeel uit je studenten- of docentenkaart

Met een studenten- of docentenkaart van de universiteit, hogeschool of een andere onderwijsinstelling heb je bij ons een waardevolle troef in handen. Omdat onze opleidingen over de hele lijn te combineren zijn met die van jou, stel je een gepersonaliseerd traject samen op basis van jouw huidige opleiding. Zo profiteer je van een praktijkgerichte aanvulling, flexibiliteit, de uitbreiding van je professionele netwerk en een diepgaande specialisatie in elke fase van het curriculum. Onze docenten zijn stuk voor stuk ondernemers uit de sector die jou up-to-date skills bijbrengen. Daarbovenop krijg je met de code STUDENT15 15% korting bij inschrijving!

Studeer voordeligPraktijkgerichte aanvulling

Kies uit jouw favoriete thuisstudies de perfecte opleiding om jouw traject te verrijken. Ze bieden je de kans om je theoretische kennis toe te passen in verschillende werkomgevingen en zo aanvullende vaardigheden te verwerven!

Flexibiliteit

Je combineert onze speciaal ontworpen programma's met je huidige opleiding, zodat je over de hele lijn succes behaalt. Ontdek snel de voordelen van onze thuisstudies.

Netwerken

Tijdens je opleiding verbind je je met andere professionals uit de branche. Zo leg je nieuwe contacten en ontdek je unieke mogelijkheden voor je carrière.

Diepgaande specialisatie

Onze programma's zijn gericht op specifieke branches of onderwerpen, waarmee jij het onderscheid maakt op de arbeidsmarkt en een voorsprong behaalt. Daarbovenop maak je levenslang gebruik van je digitale leeromgeving, eCampus.

START METEEN


Jasmine, B.

15/07/2022

Voor ik aan mijn Master Psychologie begon aan Tilburg University, volgde ik de thuisopleiding Klinische Psychologie. Door aan het begin van mijn universitair traject al op de hoogte te zijn van psychologische theorieën, onderzoekstechnieken en diagnostische methoden, voelde ik een enorme voorsprong op medestudenten. Tijdens mijn vooropleiding ontwikkelde ik de nodige studie- en praktische vaardigheden om te slagen in mijn Master en snel werk te vinden in de praktijk waar ik nu aan de slag ben.

Laura, V.

12/12/2022

Na afronding van de Master Criminaliteit & Rechtshandhaving aan de Universiteit Leiden, besloot ik extra praktijkervaring te verwerven aan de hand van de thuiscursus Criminologie - België. Mijn persoonlijke docent bracht me op de hoogte van enkele baanmogelijkheden binnen justitie, federale overheidsdiensten en andere organisaties in België. Ik ben vrijwel meteen na mijn opleiding begonnen bij FPC Antwerpen.

Theo, C.

10/01/2023

Ik ben nu ongeveer twee jaar bezig met mijn professionele Bachelor Bedrijfsmanagement aan Fontys Hogescholen. In die periode volgde ik de cursussen Marketing, Strategisch Management en Boekhouden Basis. Ik leerde aan de hand van echte cases marketingplannen en begrotingsplannen opstellen, balanslezen en jaarrekeningen opmaken.

Jeremy, K.

​​​​​​​

23/11/2022

Gezien mijn passie voor koken en mijn vroegere werkervaring als kok, besloot ik mijn opleiding Economie te combineren met de opleidingen Budgetkoken en Dieetkok. Eigenlijk deed ik dit meer uit interesse, dan om er professioneel mee aan de slag te gaan. De vaardigheden die ik opdeed, zoals leren ondernemen en omgaan met gasten, bleken echter erg van pas te komen tijdens mijn opleiding Economie.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-