Sport

Sport

Mensen motiveren om lekker te gaan bewegen en meer conditie of kracht op te bouwen: volg je een opleiding binnen het thema Sport, dan wordt dit voor jou een dagelijks doel!

Onze opleidingen zijn speciaal samengesteld door experts en coaches uit de sportwereld. Na je sportopleiding maak je bijvoorbeeld gepersonaliseerde trainingsschema’s of organiseer je groepslessen. Met jouw brede kennis help je zowel de beginner als de doorgewinterde sporter vooruit.

Maak vandaag nog een kickstart als toekomstig sportcoach. Kies uit onze opleidingen en ga een sportieve carrière tegemoet!


allSubthemesWithinTheme Sport

Professional yoga

Professional yoga

1 homestudy

Sportcoaching

Sportcoaching

5 homestudies

Sportmanagement

Sportmanagement

2 homestudies

Sportmassage

Sportmassage

1 homestudy

Sportprestaties

Sportprestaties

4 homestudies

Sportverzorging

Sportverzorging

2 homestudies

Trainingsmethoden

Trainingsmethoden

2 homestudies


beSureOfYourFuture

Een gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand. Steeds meer mensen zoeken daarom mentale en fysieke begeleiding. Als toekomstig coach weet jij van aanpakken op beide gebieden. Succes gegarandeerd!

Onze fitnessinstructeurs hebben stuk voor stuk deze vorm van onderwijs gevolgd. En dat loont! Dankzij de praktijkgerichte aanpak blijven onze leden gemotiveerd. Elke trainer is nauw betrokken bij zijn cliënt, zodat er snel positieve resultaten behaald worden. - employerSpeaks

Sport

trendsCapitalized

De sportcultuur zit in de lift … of neemt de trap. Steeds meer mensen zien in dat een goede lichamelijke gezondheid bijdraagt aan een sterkere geest. Daarnaast is het een ontsnapping aan de drukte van de dag. Sporten is altijd en overal mogelijk en bovendien voor elke leeftijd geschikt, waardoor het erg laagdrempelig is geworden. Verschillende sporten worden vaker gecombineerd: denk aan een boksles in combinatie met yoga. Sporters zoeken de motivatie en begeleiding om maximale resultaten te behalen. Daardoor stijgt de vraag naar personal trainers en coaches.

Sport, hundredPercentOfTheTime

Op het gebied van sport en bewegen is er veel veranderd. Het aanbod wordt steeds groter en gevarieerder. Toch is er ook een behoefte aan persoonlijke begeleiding. Daarom zijn sportcoaches zo belangrijk! Daarnaast is deze sector altijd in beweging. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technologieën voor betere sportprestaties. Zulke ontwikkelingen zijn heel waardevol om in te zetten tijdens een coachingstraject.

Een paar jaar geleden heb ik de kracht van yoga ontdekt. Dit helpt me om mijn innerlijke rust terug te vinden. Yoga heeft mijn mindset zodanig veranderd, dat ik besloot om er professioneel iets mee te gaan doen. Ik heb daarom een opleiding tot yogadocent gevolgd. Nu help ik anderen om meer ontspanning en tegelijkertijd meer energie te ervaren. Ik doe eindelijk waar ik al jaren van droomde. Dat voelt geweldig! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Professionele sportcoaches met een diploma worden vaak gevraagd. Onze opleidingen zijn samengesteld door experts uit de sportwereld, waardoor je al snel de nodige praktijkkennis bezit. Zo ben je goed voorbereid op je nieuwe baan.

niceToKnowHeader

  • Je verliest spiermassa sneller dan spierkracht.
  • Muziek verbetert je sportprestaties, zelfs als je nog moet beginnen met sporten.
  • Tijdens het sporten komen er verschillende neurotransmitters vrij, waaronder dopamine.
  • In Nederland blijft voetbal de populairste sport.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-