Techniek

Techniek

Een badkamer betegelen, de elektriciteit onder handen nemen of glaswerk plaatsen: na het volgen van onze professionele opleidingen in de Techniek ben jij klaar voor elke uitdaging.

Maak werk van je ambitie als zzp’er of bespaar kosten door je eigen huis aan te pakken. Onze vakexperts helpen je graag om de ultieme doe-het-zelver te worden. Jij werkt het liefst met je handen, dus dat komt helemaal goed. Let maar op: elke klus - groot of klein - is voor jou binnenkort een fluitje van een cent.

Geef je skills een technische update met onze cursussen. Nog even en je wordt de beste techneut van Nederland!


allSubthemesWithinTheme Techniek


beSureOfYourFuture

Een goed salaris, veel eigen verantwoordelijkheid en werkzekerheid: dat is de sector techniek in een notendop! Je werkt in een uitdagende omgeving met verschillende technologische snufjes. Elektrotechniek, robotica en elektronica zijn een aantal aspecten die je gaat verkennen.

"Ik vind het heel belangrijk om te blijven investeren in toekomstige medewerkers. Dit doe ik zeker als ze een technische opleiding hebben afgerond. Een van onze stagiairs heeft zijn diploma als elektricien behaald aan deze school. Hij heeft zijn vaardigheden enorm goed ontwikkeld en veel doorzettingsvermogen laten zien. Daarom werkt hij nu in loondienst bij ons." - employerSpeaks

Techniek

trendsCapitalized

Als technicus is het belangrijk om trends en ontwikkelingen nauwgezet te volgen. Het zijn er namelijk veel! Duurzaamheid en big data bepalen nu grotendeels de toekomst. Er worden allerlei oplossingen bedacht om zo min mogelijk nieuwe grondstoffen te gebruiken, omdat dat beter is voor het milieu. Daarnaast is er veel vraag naar warmtepompen, zonnepanelen en slimme systemen in huis. Om aan die vraag te voldoen, heeft elk bedrijf technici nodig.

Techniek, hundredPercentOfTheTime

Ontwikkelingen in de techniek volgen elkaar snel op, vooral op het gebied van robotisering en automatisering. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven. Als toekomstig expert in de techniek sta jij vooraan als het om nieuwe en efficiënte oplossingen gaat.

Ik volgde een opleiding in het thema techniek om mijn eigen cv-ketel te leren vervangen. Toen kwam ik tot de ontdekking dat er veel vraag is naar technici. Sinds kort werk ik bij een bedrijf als elektrotechnicus, maar ik droom ervan om ooit als zzp’er te beginnen. Daarvoor ga ik zeker nog een extra opleiding doen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Bedrijven hechten veel waarde aan vakkennis. Daarom is het belangrijk dat studenten de nodige skills hebben voordat ze beginnen. Ik raad ervaren specialisten ook aan om regelmatig een extra opleiding of cursus te volgen. Onze technische opleidingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

niceToKnowHeader

  • De komende jaren ligt de focus op meer duurzame energiebronnen, zoals biomassa, water, wind en zonne-energie.
  • De elektrische boiler verbruikt de meeste stroom in huis, gevolgd door een tropisch aquarium.
  • De technische sector is heel breed. Daardoor heb je veel vrijheid om jezelf te specialiseren of juist overal iets van te leren.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0