Vastgoed

Vastgoed

De vastgoedsector zit in de lift. De vraag naar interieurstylisten en vastgoedmedewerkers stijgt. Met onze professionele opleidingen uit het thema Vastgoed tover jij elk klushuis om tot een prachtig paleisje.

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een specialist uit het vak. Zo ontdek jij alles wat er te leren valt over het kopen, opknappen, inrichten en verkopen van een woning. Ontwikkel jezelf tot professional en zet de volgende stap in je carrière!


allSubthemesWithinTheme Vastgoed


beSureOfYourFuture

Er is veel behoefte aan professionals met een diploma in de vastgoedsector. Mensen blijven huizen en appartementen kopen, verkopen, huren en verhuren. Vastgoedmakelaars en -medewerkers moeten zich met een soortgelijk product toch van elkaar weten te onderscheiden. Jouw professionele skills als verkoper maken dus echt het verschil!

"Kennis is in dit vak erg belangrijk. Daarom hechten we veel waarde aan een diploma. We zoeken iemand die weet hoe de wet- en regelgeving rondom vastgoed in elkaar zit, begrijpt hoe klanten denken en waar mensen naar op zoek zijn. Uit ervaring weten we dat studenten aan deze school bijzonder klantgericht zijn." - employerSpeaks

Vastgoed

trendsCapitalized

Er worden steeds meer duurzame woningen gebouwd. Daarnaast wordt er ook meer geïnvesteerd in duurzame oplossingen voor bestaande bouw. Ondanks dat is er nog steeds een groot tekort aan woningen, zowel huur als koop. Daarom moet er gekeken worden naar andere manieren om met bestaande bouw om te gaan. Als specialist in vastgoed ben jij op de hoogte van nieuwbouw- en renovatieprojecten, waardoor je overal kansen ziet en ook de juiste mensen bij elkaar brengt. Jij bent de schakel tussen het kostenplaatje en de wensen van de klant.

Vastgoed, hundredPercentOfTheTime

De huidige woningmarkt vraagt om creatieve oplossingen. Daar is specifieke kennis en ervaring voor nodig. Als toekomstig professional in vastgoed en makelaardij is het dus belangrijk dat je op de hoogte bent van wat er speelt. De combinatie van strategie, kennis, gevoel voor interieur en feeling met de klant is allesbepalend voor een succesvolle ver- of aankoop.

Ik vind het heerlijk om met interieur bezig te zijn. Bovendien durf ik mezelf gerust een geboren verkoper te noemen. Het is mijn passie om een woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Na het behalen van mijn diploma’s in vastgoed- en interieurstyling, werk ik nu met een makelaar samen en run ik daarnaast mijn eigen interieurstudio. Zo zie je maar dat de combinatie van hard werken en je passie volgen echt loont! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Woon- en klusprogramma’s zijn mega populair. Mensen hebben behoefte aan een professional die voor hen op zoek gaat naar een nieuwe woning of een opknapper omtovert tot een prachtig huis. Aan jou de taak om hun droom in vervulling te laten gaan!

niceToKnowHeader

  • Per dag verhuizen gemiddeld zo’n 4000 mensen. De meesten doen dat binnen de gemeente zelf.
  • Nederlanders verhuizen gemiddeld zeven keer in hun hele leven.
  • De meeste huizen die te koop staan, worden dertien keer bezichtigd en zijn binnen een maand verkocht.
  • Er zijn woningen die volledig uit gerecycled plastic bestaan.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0