Bouw & Renovatie

Bouw & Renovatie

Heb je een huis, dan liggen er altijd kleine of grote klussen op je te wachten. Denk aan het plaatsen van een ruit, het inrichten van de woonkamer of het repareren van een lekkende kraan. Na het volgen van onze opleidingen binnen het thema Bouw & Renovatie pak jij elk karwei met beide werkhanden aan!

Eén ding is zeker: jij bouwt aan je toekomst. Er is namelijk veel vraag naar vakspecialisten. Bovendien is het handig dat je zelf verschillende klussen leert oppakken in huis. Met jouw kennis ga je elke klus, groot of klein, met vertrouwen tegemoet.

Droom je al een tijdje van een eigen bouw- of renovatiebedrijf, dan is dit je kans! Schrijf je in voor onze professionele opleidingen en maak er direct werk van.


allSubthemesWithinTheme Bouw & Renovatie

Afwerking

Afwerking

4 homestudies

Interieur en inrichting

Interieur en inrichting

3 homestudies

Nieuwbouw

Nieuwbouw

7 homestudies

Onderhoud en herstelling

Onderhoud en herstelling

5 homestudies

Ontwerp en design

Ontwerp en design

3 homestudies

Renovatie

Renovatie

8 homestudies

Ruwbouw

Ruwbouw

5 homestudies

Vastgoed / immobiliën

Vastgoed / immobiliën

1 homestudy

Verkoop en advies

Verkoop en advies

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Echte vakmensen zit het bouwen en verbouwen in hart en nieren. Dankzij onze praktische opleidingen leer je binnen een mum van tijd de fijne kneepjes van dit vak. Je leert namelijk alles over elektriciteit, sanitair of interieurvormgeving. Zo ben je aan het einde van je opleidingstraject een volleerd bouwtechnicus. Met deze kennis vind je meteen een plek in de bouwsector als loodgieter, aannemer, interieurstylist of een ander technisch beroep. 

"Iemand die een van deze opleidingen gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor ons als bouwbedrijf. Juist voor zulke specialistische zaken hebben we professionals nodig. Vakspecialisten zijn onmisbaar in de bouwsector.” - employerSpeaks

Bouw & Renovatie

trendsCapitalized

Mensen zijn altijd op zoek naar goede klussers. Ze hebben experts nodig die elke verbouwing tot een goed einde brengen. Een diploma als specialist in de bouwsector brengt dus heel wat werkzekerheid. Help je familie en vrienden om hun woning te renoveren of word de baas over je eigen nieuwbouwproject.

Bouw & Renovatie, hundredPercentOfTheTime

Verbouwen, klussen en stylen is makkelijker dan ooit. Met doe-het-zelf filmpjes en technologische hoogstandjes kom je een heel eind, maar het vraagt ook om een combinatie van theorie en praktijk. Een korte en specialistische opleiding geeft je net dat extra zetje om elk project met succes af te ronden.

"Ik ben altijd wel handig geweest en vond het leuk om me vast te bijten in klusprojecten, maar dit bleef altijd een hobby. Toen ik mijn baan verloor, wist ik dat dit de ideale kans was om van mijn hobby mijn passie te maken. Ik besloot de opleiding Monteur Installatietechnieken te volgen en vervolgens een eigen bedrijf wat warmtepompen installeert te beginnen. Omdat er tegenwoordig erg veel vraag is naar verduurzaming, ben ik tot een jaar vooruit volgepland!" - Rachid - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"We merken dat een diploma in Bouw en Renovatie veel verschillende mensen aanspreekt en motiveert om te starten. Het geeft hen de kennis en knowhow om in hun eigen woning veilig aan de slag te gaan. Maar natuurlijk heb je ook de kans om anderen te helpen met hun projecten, bijvoorbeeld in loondienst of als zelfstandige binnen je eigen bedrijf."

niceToKnowHeader

  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor dat ze eraan beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0