Creativiteit & Hobby

Creativiteit & Hobby

Jij bruist van de nieuwe ideeën, hebt een rijke fantasie en gaat helemaal op in je passie. Een echte creatieveling dus! Ontwikkel je talenten met een professionele cursus. Leer een nieuwe taal, vergroot je schrijfskills of ontwerp je eigen sieraden.

Onze opleidingen geven je de kennis die jij nodig hebt om je hobby of passie op een beroepsmatige manier aan te pakken. Zo ben je binnenkort van alle markten thuis en begin je meteen aan je lang gekoesterde droomcarrière.

Kortom: ben jij een echte creabea, dan kies je een opleiding uit het thema Creativiteit & Hobby!


allSubthemesWithinTheme Creativiteit & Hobby

Bartender

Bartender

mhcomingsoon

Computer en media

Computer en media

1 homestudy

Dieren

Dieren

5 homestudies

Doe het zelf

Doe het zelf

1 homestudy

Fotograferen

Fotograferen

1 homestudy

Kinderanimatie

Kinderanimatie

1 homestudy

Kleding

Kleding

mhcomingsoon

Knutselen

Knutselen

mhcomingsoon

Koken en bakken

Koken en bakken

mhcomingsoon

Muziek

Muziek

2 homestudies

Schilderen en tekenen

Schilderen en tekenen

1 homestudy

Schrijven

Schrijven

2 homestudies

Spiritueel

Spiritueel

1 homestudy

Talen

Talen

5 homestudies

Tuin

Tuin

1 homestudy

Zelfontplooiing

Zelfontplooiing

2 homestudies


beSureOfYourFuture

Een professionele activiteit of een passie waar je je creativiteit loslaat is voor velen een uitlaatklep. Maar ook veel werkgevers zijn op zoek naar creatieve types. Het is dan ook een unique selling point tijdens sollicitatiegesprekken. Maar ook buiten je bestaande werkplek liggen er heel wat kansen. Misschien open je je eigen zaak, of vind je een creatieve functie in loondienst? Een diploma helpt daarbij. Je staat ermee zelfvezekerd in je schoenen!

"Creatieve mensen zijn belangrijk in deze wereld. Daarom supporten we elke opleiding die daaraan bijdraagt. Een praktijkgerichte opleiding aan deze school vinden wij het beste, omdat studenten dan echt de kans krijgen om te experimenteren en oefenen. Dat is nodig, in welke vorm van creativiteit dan ook." - employerSpeaks

Creativiteit & Hobby

trendsCapitalized

Nu er meer vanuit huis gewerkt wordt, vinden mensen opnieuw tijd voor zichzelf. Ze pakken in die nieuwe vrije tijd een hobby op en ontdekken hun passie voor bijvoorbeeld bloemschikken, sieraden ontwerpen, schrijven, fotograferen enzovoort. En van die passie maken ze ook steeds vaker hun beroep. Met onze diploma's start je meteen als zelfstandige, of het nou full- of parttime is.

Creativiteit & Hobby, hundredPercentOfTheTime

Creativiteit, technologie en innovatie zijn met elkaar verbonden. Alles begint met een goed idee, maar om het tot uitvoering te brengen is er iets meer nodig. In de loop der jaren zijn daar verschillende tools en methodes voor ontwikkeld, die in elke sector van pas komen. Bovendien komen er steeds meer platforms voor creatieve talenten, zodat een specifiek idee of oplossing een groot aantal mensen bereikt.

"Sinds ik klein was hield ik van schilderen. Vooral voor werken met waterverf had ik een enorme passie. Welk werk ik ook probeerde, er was altijd een vreemde leegte in me. Daarom besloot ik mijn hart te volgen en de cursus Aquareleren te volgen. Met mijn diploma op zak haalde ik al snel de eerste klussen binnen. Inmiddels heb ik van aquarelportretten schilderen mijn fulltime baan weten te maken en ik ben eindelijk gelukkig!" - Lena - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De cursussen uit het thema Creativiteit en Hobby zijn een aanrader wanneer je ervan droomt van je passie je carrière te maken. En ook voor iedereen die liever aan de drukte ontsnapt en zijn zinnen op iets nieuws zet. Het diploma dat je bij ons behaalt is bovendien enorm waardevol. Het wordt door werkgevers en klanten erkend en vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt enorm.

niceToKnowHeader

  • Kafka heeft geen enkele van zijn boeken beëindigd. Dat werd gedaan door één van zijn beste vrienden na zijn dood.
  • Het eerste fotopapier bestond uit asfalt.
  • Volgens onderzoek schilderen mensen al 30.000 jaar!
  • Broccoli is eigenlijk een bloem. Maar rozen of gerbera's in je bloemstuk zijn natuurlijk een stuk mooier!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0