Ruwbouw

Een nieuwe woning gezet? Of van plan wat te klussen in jouw nieuwbouwproject? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou! Schrijf je nu in en leer van een huis een thuis maken.

voor de echte bouwspecialist

waardevolle diploma's

waar en wanneer je wil

mix van theorie en praktijk

les van echte bouwexperts

start meteen je eigen zaak

met online leeromgeving

studie op elk niveau

les in jouw buurt

praktijkgerichte lessen

up-to-date cursussen


allCoursesWithinSubtheme Ruwbouw

Ruwbouw

Dakdekker

Dakdekker, cpProfessionWithFuture

Lekage fiksen, dak renoveren of isoleren, jij pakt iedere dakklus aan!

availableVia

Ruwbouw

Loodgieter Sanitair

Loodgieter Sanitair, cpProfessionWithFuture

Leer verwarming-, gas- en sanitaire installaties professioneel installeren en repareren.

availableVia

Ruwbouw

Metselaar

Metselaar, cpProfessionWithFuture

Wil jij jouw bouwvaardigheden verder ontwikkelen? Je cv een boost geven?

availableVia

Ruwbouw

Stukadoor

Stukadoor, cpProfessionWithFuture

Leer plafonds, wanden en vloeren stucen.

availableVia

Ruwbouw

Tegelzetter

Tegelzetter, cpProfessionWithFuture

Leer vakkundig wand- en vloertegels plaatsen en start als zelfstandige. Schrijf je nu in!

availableVia


beSureOfYourFuture

Nederlanders zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en verbouwen. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair, tot zelfs een eigen dak leggen. Klaar om expert te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding elektriciteit of sanitair in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als bouwbedrijf. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van hun eigen woning en hebben een realistisch beeld van de mogelijkheden. - employerSpeaks

Ruwbouw

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elk nieuwbouwproject tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in nieuwbouw brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Ruwbouw, hundredPercentOfTheTime

In je eigen huis aan de slag gaan, is makkelijker dan ooit. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn die bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding, om dit onder de knie te krijgen. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om aan elk bouwproject veilig te starten.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. Daarnaast besloot mijn vrouw samen met mij een opleiding interieurvormgeving af te ronden. En eerlijk: ons huis wordt als voorbeeld voor onze volledige vriendengroep gebruikt. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

We merken dat een diploma in ruwbouw veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om in hun eigen woning veilig aan de slag te gaan. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten.

niceToKnowHeader

  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0