Nieuwbouw

Een nieuwe woning gekocht? Of van plan wat te klussen in jouw nieuwbouwproject? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou! Schrijf je nu in en leer van een huis een thuis maken.

waardevolle diploma's

les van bouwexperts

op jouw eigen tempo

les in jouw buurt

mix van theorie en praktijk

met online leeromgeving

praktijkgerichte lessen

kies een studie op maat

studie op elk niveau

een boost voor je carrière


allCoursesWithinSubtheme Nieuwbouw

Nieuwbouw

Dakdekker

Dakdekker, cpProfessionWithFuture

Lekage fiksen, dak renoveren of isoleren, jij pakt iedere dakklus aan!

availableVia

Nieuwbouw

Loodgieter Sanitair

Loodgieter Sanitair, cpProfessionWithFuture

Leer verwarming-, gas- en sanitaire installaties professioneel installeren en repareren.

availableVia

Nieuwbouw

Monteur Installatietechnieken

Monteur Installatietechnieken, leer alles over verwarmingssystemen

Leer alles over verwarmingssystemen en ga aan de slag als Monteur Installatietechnieken.

availableVia

Nieuwbouw

Schilder-Behanger

Schilder-Behanger, cpProfessionWithFuture

Met dit diploma beschik je over alle vaardigheden om te starten als Schilder.

availableVia

Nieuwbouw

Stukadoor

Stukadoor, cpProfessionWithFuture

Leer plafonds, wanden en vloeren stucen.

availableVia

Nieuwbouw

Tegelzetter

Tegelzetter, cpProfessionWithFuture

Leer vakkundig wand- en vloertegels plaatsen en start als zelfstandige. Schrijf je nu in!

availableVia

Nieuwbouw

Vastgoedstylist

Vastgoedstylist, cpProfessionWithFuture

Wil jij weten hoe je een huis of appartement verkoopbaar maakt? Word Vastgoedstylist!

availableVia


beSureOfYourFuture

Nederlanders zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en en dan ook meteen in hun nieuwbouw aan de slag. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair, tot zelf interieurdesign. Klaar om expert te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding elektriciteit of sanitair in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als bouwbedrijf. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van hun eigen woning en hebben een realistisch beeld van de mogelijkheden. - employerSpeaks

Nieuwbouw

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elk nieuwbouwproject tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in nieuwbouw brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Nieuwbouw, hundredPercentOfTheTime

In je eigen huis aan de slag gaan, is makkelijker dan ooit. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn die bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding, om dit onder de knie te krijgen. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke nieuwbouw veilig te voltooien.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. Daarnaast besloot mijn vrouw samen met mij een opleiding interieurvormgeving af te ronden. En eerlijk: ons huis wordt als voorbeeld voor onze volledige vriendengroep gebruikt. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

We merken dat een diploma in nieuwbouwtechnieken veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om veilig elk project te voltooien. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0