Computervaardigheden /Kantoorsoftware

Kantoorsoftware

Bij elke kantoorjob krijg je te maken met meerdere computerprogramma's die je job makkelijker maken. Het is echter niet altijd evident om het programma al doende te leren gebruiken. Om alle functionaliteiten te kennen en kunnen gebruiken, kan je best een cursus volgen. In ons aanbod Kantoorsoftware vind je een aantal cursussen die alle geheimen van de meestgebruikte programma's uit de doeken doen. Zo kan jij meteen aan de slag in de kantoorjob van jouw dromen!

allCoursesWithinSubtheme Kantoorsoftware

Access Microsoft, ga aan de slag met overzichtelijke databases

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Access Microsoft.

Dreamweaver - Adobe, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Dreamweaver - Adobe.

Illustrator, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Illustrator en leer alles wat je wil weten!

InDesign, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie InDesign en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

Microsoft Excel, cpProfessionWithFuture

Professioneel leren werken met één van de populairste professionele softwareprogramma's?

Microsoft Outlook, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Microsoft Outlook en studeer op je eigen tempo.

Microsoft PowerPoint, cpProfessionWithFuture

Als je nu start met de cursus Microsoft PowerPoint, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

Photoshop, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Photoshop en leer alles wat je wil weten!

SketchUp, cpProfessionWithFuture

Zet de wensen van je klanten om in creatieve, artistieke en overtuigende 3D-ontwerpen.

Typevaardigheid, cpProfessionWithFuture

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

App Ontwikkelaar, cpProfessionWithFuture

Volg de cursus App Ontwikkelaar en studeer waar en wanneer je wil.

Eigen computerbedrijf starten, cpProfessionWithFuture

Kies voor de cursus Eigen computerbedrijf starten en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

Tekstverwerker, cpProfessionWithFuture

Kies voor de cursus Tekstverwerker en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

beSureOfYourFuture

Deze cursussen zorgen ervoor dat je een stevige basiskennis van kantoorsoftware hebt. Dat is essentieel voor een hele hoop beroepen en enorm handig in het dagelijkse leven. Je kan je computervaardigheden verder uitbreiden of met je kennis aan de slag in een bedrijf.

Tegenwoordig is het cruciaal als je een goede job wilt vinden, dat je vlot met computers kan werken. Je hoeft ook geen professioneel te zijn natuurlijk. Een cursus Word of Excel kan al wonderen doen. - employerSpeaks

Kantoorsoftware

trendsCapitalized

Een nieuwkomer onder de programma's die vaak op kantoor gebruikt worden, zijn videocall-programma´s. Vooral Zoom is in korte tijd enorm populair geworden. Het is dan ook een snelle en gebruiksvriendelijke app. Ook wij gebruiken Zoom voor onze nieuwe Virtual Classes.

Kantoorsoftware, hundredPercentOfTheTime

Er komen voortdurend nieuwe apps en programma's uit die de taken op kantoor makkelijker, sneller en efficiënter maken. Ook de veelgebruikte programma´s zoals Word, Excel en Photoshop worden steeds beter. Het is dus essentieel voor elke medewerker op een kantoor om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie die relevant is voor de job.

Omdat ik nooit had leren werken met computers, besloot ik twee jaar geleden dat het tijd was om me bij te scholen. Ik volgde de cursussen Outlook en Word. Zo leerde ik snel en efficiënt typen en kan ik perfect overweg met Word en Outlook. Dankzij die cursussen heb ik genoeg basiskennis om ook andere computerprogramma´s snel te leren gebruiken. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Om de cursussen van het subthema Kantoorsoftware te volgen heb je geen voorkennis nodig. Iedereen kan eraan beginnen. Je hebt alleen genoeg motivatie, een cursus en een computer nodig!

niceToKnowHeader

• Microsoft Word bestaat al bijna 40 jaar! Het kwam uit in 1982, 3 jaar voor de verschijning van Microsoft Excel in 1985.
  • 90% van de professionele creatieve designers gebruik Adobe Photoshop.
  • Wist je dat je 24 items kan bewaren op het prikbord in Microsoft Word? Handig wanneer je meerdere tekstjes wilt kopiëren en plakken.