Grafische Vormgeving /Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Wil jij je liefde voor grafisch ontwerp naar het volgende niveau tillen? En meer leren over Photoshop, Indesign, Illustrator of SketchUp 3D? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in en ontdek jouw grafisch talent.


allCoursesWithinSubtheme Grafisch ontwerp

Creatief Grafisch Ontwerpen, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen en studeer op je eigen tempo.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Grafisch Vormgeven - Allround, cpProfessionWithFuture

Wil jij geld verdienen met je creatief en artistiek talent? Word Grafisch Vormgever!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Illustrator, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Illustrator leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

InDesign, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de thuisstudie InDesign en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ontwerpen voor niet-ontwerpers, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Ontwerpen voor niet-ontwerpers leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Photoshop, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Photoshop leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Fotobewerking, vormgeving en grafisch ontwerp zijn in steeds meer jobs een noodzakelijke vaardigheid geworden. Maar het is ook nog een vaardigheid waarmee jij jou kan onderscheiden op de arbeidsmarkt. In een digitale wereld staat het nog steeds prachtig op jouw CV.  Jouw diploma laat je daarnaast ook vlot als freelancer starten en doet bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Wij doen regelmatig een beroep op een designer die bij het Centrum voor Avondonderwijs de kneepjes van het vak geleerd heeft. En ik moet zeggen: we zijn daar altijd enorm tevreden van. Hij bewerkt onze evenementenfoto's altijd top en in de stijl die we willen. Het werk is op tijd geleverd en qua prijs ook altijd in orde. Ik raad iedereen jullie oud-studenten aan. Enorm tevreden klant, hier. - employerSpeaks

Opleidingen Grafisch Ontwerp

trendsCapitalized

Programma’s zoals Photoshop, Indesign en SketchUp kunnen steeds meer aan. De mogelijkheden zijn op dit moment eindeloos.

Grafisch ontwerp, hundredPercentOfTheTime

Sneller, nauwkeuriger en gemaakt om in je broekzak te passen. Zo zou je de innovaties in graphic design kunnen omschrijven. We maken steeds meer dat op onze smartphones wordt gezien, maar de programma’s die we gebruiken om te designen kan je tegenwoordig op je smartphone gebruiken.

Dankzij mijn diploma Indesign kon ik promotie krijgen op mijn werk. Ik mag nu onze brochures en affiches maken, waardoor ik een echt aanspreekpunt ben geworden op onze dienst. Mijn baas vond dat initiatief super. Ik raad de opleidingen bij het Centrum voor Avondonderwijs iedereen aan. De begeleiding is super en de leerstof is mega-relevant. En je diploma maakt echt het verschil. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

In deze opleidingen vind je heel wat creativiteit en dat zorgt ervoor dat de lessen heel dynamisch verlopen. Jouw docent is zelf ook al enkele jaren als designer aan de slag. Hij weet wat klanten willen en heeft tal van tips&tricks zodat jij vlot kan starten en kan uitgroeien tot een echte expert. Schrijf je daarom nu in. Deze lessen zitten snel volzet.

niceToKnowHeader

  • Photoshop is al meer dan 30 jaar oud.
  • Volgens meerdere verschillende studies is grafisch design een van de beste sectoren om in te freelancen.
  • Foto’s bewerken wordt al gedaan van zodra er fotografie was. Zo werd het al vroeg gebruikt voor verschillende propaganda-foto’s en campagnes.
  • Het Nike-logo kostte origineel slechts 35 dollar.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0