Administratie & Receptie /Computervaardigheden

Computervaardigheden

Wil je vlot met je computer leren werken en programma's als Word, Powerpoint, Excel, Access... vlot onder de knie krijgen? Dan ben je met een opleiding uit het subthema computervaardigheden aan het juiste adres.

Je leert alles over diverse softwareprogramma's zodat je efficiënt aan de slag kunt op je computer. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.


allCoursesWithinSubtheme Computervaardigheden

Computervaardigheden

Access Microsoft

Access Microsoft, ga aan de slag met overzichtelijke databases

Kies voor de cursus Access Microsoft en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

availableVia

Computervaardigheden

Microsoft Excel

Microsoft Excel, cpProfessionWithFuture

Ga aan de slag met de thuisstudie Excel en behaal je diploma al binnen 3 maanden!

availableVia

Computervaardigheden

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Microsoft Outlook en studeer op je eigen tempo.

availableVia

Computervaardigheden

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de thuisstudie Microsoft PowerPoint en maak werk van je passie!

availableVia

Computervaardigheden

Microsoft Word

Microsoft Word, cpProfessionWithFuture

Kies voor de cursus Microsoft Word en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

availableVia

Computervaardigheden

Typevaardigheid

Typevaardigheid, cpProfessionWithFuture

Leer hoe je snel, efficiënt en blindelings typt. Schrijf je nu in!

availableVia


beSureOfYourFuture

Je leert alles over diverse softwareprogramma's, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt op je computer. Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen binnen dit subthema, leer je snel alle kennis die je nodig hebt om perfect met jouw gekozen programma te werken. Elke bedrijf zal staan springen met dergelijke kennis van bedrijfssoftware!

De ontwikkeling van computers is sinds de jaren 90' exponentieel toegenomen. De mensen die in de jaren 90' of erna zijn geboren, groeiden op met de computer. Deze mensen omarmden veelal alle technologische ontwikkelingen. Een deel van de mensen die voor de jaren 90' werden geboren omarmden niet direct (of nog steeds niet) het werken met computers. Als gevolg daarvan ontstond een digitale kloof. Het is enorm belangrijk om weet te hebben van diverse computerprogramma's. Volg daarom zeker enkele cursussen van verschillende programma's om een optimaal leerrendement te creëren en in diverse markten thuis te zijn. Je weet namelijk nooit waar het al dan niet goed voor kan zijn. - employerSpeaks

Computervaardigheden

trendsCapitalized

Heel wat computerprogramma's evolueren mee met hun tijd en spelen in op de noden en de trends die de consument vandaag kenmerken. Programma's als Word, Indesign, Excel en zoveel andere programma's, kondigen gergegeld updates aan om de gebruikers het nog meer naar hun zin te maken. Met onze opleidingen ben je mee met de huidige trends en ontwikkelingen. In de huidige maatschappij heeft iedereen het enorm druk en moet alles redelijk snel vooruit gaan. Dit kan al eens invloed hebben op je humeur. Het programma Outlook (e-mail programma), heeft daar ondertussen perfect op ingespeeld. Ze hebben een functie ontwikkeld waarbij je het verzenden van een mail kunt uitstellen. Als je in een drifitge bui wel eens een e-mail stuurt waar je snel spijt van hebt, dan kan je die gedurende enkele minuten nog intrekken. Het maximum bedraagt 120min. Handig, toch?

Computervaardigheden, hundredPercentOfTheTime

Ontwikkeling en innovatie staat zeker niet stil in de digitale wereld. Heel wat computerprogramma's evolueren mee met hun tijd en spelen in op de noden en de trends die de consument vandaag kenmerken. Microsoft introduceerde bijvoorbeeld de 'fall creators update'. Iedereen kan op die manier aan de slag met 3D. Met 'Paint 3D' maak je gemakkelijk objecten die je kunt opnemen in Office-bestanden zoals PowerPoint-presentaties en Word-documenten.

Ik volgde de opleiding 'Indesign' en 'Illustrator' bij jullie omdat ik nog extra skills nodig had voor mijn droomjob als grafisch vormgever. Onlangs begon ik te werken als freelance grafisch designer. Ik was altijd al geïnteresseerd in design en tekenen, maar ik had nog wat finetuning nodig bij het werken met deze programma's. Dankzij de opleiding wist ik hoe ik eraan moest beginnen en kreeg ik de begeleiding die ik nodig had! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Je ziet het steeds vaker in vacatures: 'de werknemer dient over de basiskwaliteiten van het werken met computers te beschikken'. Tijdens een sollicitatie is dit niet direct te testen, waardoor er vaak op de werkvloer pas echt een probleem ontstaat. Onder het motto 'tijd is geld' sporen werkgevers de werknemers aan om efficiënt te leren werken met de computer en te kiezen voor een opleiding rond computervaardigheden. Wij moedigen onze studenten een opleiding uit dit subthema dan ook aan. Het staat goed op je cv en je onderscheid jezelf van de rest.

niceToKnowHeader

  • Wist je dat Outlook een ingebouwde vertaalfunctie heeft? Je kan inkomende mails automatisch laten vertalen.
  • De oorspronkelijke naam van het tekstverwerkingsprogramma 'Word' was 'Multi-Tool Word'.
  • Wist je dat je op 2 manieren live kan vergaderen in teams van Microsoft? Er is namelijk een verschil tussen een 'live meeting' en een 'live event'. Is je chatgesprek verhit geraakt op teams? is er veel interactie op een kanaal? Dan is het misschien beter om het topic verder mondeling te bespreken. Hiervoor opteer je dan best voor een live meeting.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0