Uniek studentenplatform

Online studentenplatform

Door ons online studentenplatform heb je altijd en overal toegang tot de digitale omgeving. Binnen twee dagen wordt jouw ingestuurde huiswerk, opdracht, etc. door jouw docent gecontroleerd en ontvang je feedback. Daarbij gaat het er niet alleen om of je de stof hebt gelezen, maar ook vooral begrijpt en in de praktijk kunt gaan toepassen. Nog meer voordelen van het studentenplatform:

1. Altijd en overal beschikbaar

Het studentenplatform geeft jou de mogelijkheid om overal en altijd toegang te hebben tot je digitale opleiding, studiematerialen, examen inplannen en uitslagen, en nog veel meer. Of je nu thuis, op vakantie of onderweg in de trein studeert.

2. Handig inzicht studievoortgang

Het studentenplatform geeft jou inzicht van jouw persoonlijke voortgang van de opleiding. Zo bereid jij je goed voor op het examen en helpt het om je aan je eigen planning te houden.

3. Direct contact met jouw docent

Via het studentenplatform kan je makkelijk en snel contact opnemen met jouw persoonlijke docent en vragen voorleggen of extra informatie vragen.

4. Extra informatie beschikbaar

Via het studentenplatform kan de docent extra informatie en casuïstiek uploaden om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

5. Online examenoefeningen

Op het studentenplatform staat veel oefenmateriaal en kan jij jezelf voorbereiden op het examen. Zo ben je zeker van succes.