companyFaqHeader

Algemeen

De Ondernemersschool is een van de belangrijkste opleidingsverstrekkers in Nederland op het gebied van ondernemen. Deze hands-on cursussen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Na het behalen van je diploma ga je direct aan de slag als (zelfstandig) ondernemer of in loondienst.

Onze opleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je hun vak op een praktijkgerichte manier en dragen je alle kennis over om snel te starten in de sector. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? We helpen je natuurlijk graag verder. Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Stuur een berichtje via de chat op onze website, mail naar info@thuiscursus.nl of bel naar ons algemene telefoonnummer: 076 8080 550. Tip: vermeld je studentennummer zodat we jou nog sneller kunnen helpen.

Examen & Diploma

Ben je klaar om jouw examen af te leggen? Ga dan naar je studentenprofiel of de eCampus om het examen in te plannen. Houd hier ook je aanvraag in de gaten om te zien of deze door ons is goedgekeurd. Je legt het examen af op onze locatie in Breda of Rotterdam. De actuele locaties, data en tijden vind je altijd terug op jouw eCampus.

Examen afleggen is gratis. Let er wel op dat je betaling (in termijnen) volledig dient te zijn voldaan. Je kunt jouw ingeplande examen uiterlijk 1 werkdag van tevoren kosteloos annuleren. Je hebt maar liefst 5 jaar om jouw examen af te leggen. Een (her)examen is in het lesgeld inbegrepen.

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:

• 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.

Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

Stage

Wij hebben geen adressenlijst met stageplaatsen of afspraken met bepaalde bedrijven. Je kunt zelf in jouw buurt op zoek gaan naar een stageplaats.

Thuisstudies

Je volgt onze thuisstudies op je eigen tempo. Zodra je hebt betaald, gaat je opleiding van start! Het studiemateriaal ontvang je op papier (in een lesmap) en digitaal. Onze studenten doen zo’n 3 tot 6 maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op 4 tot 6 uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen.

Je hebt onbeperkt toegang tot de eCampus. Dit is het studentenplatform waar je bijvoorbeeld de lesstof en extra oefeningen vindt. Daarnaast heb je standaard een jaar lang begeleiding van jouw persoonlijke docent. Dit gaat in vanaf het moment dat je thuisstudie begint.

Heb je meer tijd nodig voor je opleiding? Dan kun je deze begeleiding voor 139 euro per jaar verlengen. Dit hoeft uiteraard niet. Je hebt maar liefst 5 jaar de tijd om examen af te leggen.

eCampus

Als student krijg je bij ons onbeperkt toegang tot de eCampus. Deze digitale leeromgeving ondersteunt je tijdens je thuisstudie. Je gebruikt de eCampus voor:

• Het doornemen van de lesstof
  • Het maken, bekijken of lezen van extra cursusmateriaal (zoals video’s en documenten)
  • Het inplannen of annuleren van een examen
  • Contact met je persoonlijke docent

websiteFaqHeader

Algemeen

Bij ons krijg je het allebei! Dat maakt het nog makkelijker om te studeren waar én wanneer het jou uitkomt. De lesmap krijg je per post thuisgestuurd. De digitale versie staat voor je klaar op de eCampus.

Examen & Diploma

Met ons beroepsdiploma ga je aan de slag als zelfstandige of in loondienst. Dit is mogelijk binnen commerciële beroepen. Een commercieel beroep is een beroepsactiviteit waarvoor de bevoegde overheid geen regels oplegt. Het beroep is dus vrij toegankelijk. Voorbeelden zijn een grafisch vormgever, masseur of coach.

eCampus

De eCampus vind je hier. Je logt in met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gebruikt bij jouw inschrijving.