voordelen nhoc

Unieke voordelen van de Ondernemersschool


Maximale flexibiliteit

Een thuisstudie is zeer flexibel. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je studeert, hoe lang je erover doet en zelfs wanneer je het examen aflegt. Je hebt jouw studie en alles errond dus volledig zelf in de hand. Het succes van onze thuisstudies zit ‘m in het feit dat je je studie perfect kan combineren met een baan, familieleven, hobby’s, etc.

Praktijkgericht studeren

Wij bieden een groot aantal praktijkgerichte opleidingen aan. Al onze opleidingen worden ontwikkeld en begeleid door zelfstandige ondernemers met jarenlange praktijkervaring. Op die manier kan jij de leerstof meteen toepassen in de praktijk. Ze weten precies welke onderwerpen, extra uitleg of praktijkvoorbeelden het verschil maken. Zo bereik jij snel je doel: een nieuwe baan of een extra boost geven aan je huidige carrière.

Alleen de bekwaamste docenten

De beste opleidingen worden verzorgd door de beste docenten. De selectie van geschikte docenten vindt daarom met veel zorg plaats bij de Ondernemersschool. Naast didactische vaardigheden moet iedere docent beschikken over minstens vijf jaar werkervaring in het vakgebied waarin jij gaat studeren. Ook krijgt iedere docent regelmatig bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden, actuele vakkennis en wet & regelgeving. Hierdoor sluit de cursus te allen tijde perfect aan op het examen en de praktijk.

Overtuig jezelf: download een proefhoofdstuk

Om kennis te maken met onze opleidingen en cursussen kun je gratis en geheel vrijblijvend een proefhoofdstuk downloaden van een cursus of opleiding die jou aanspreekt. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit en weet je wat je van de inhoud kunt verwachten. Klik hier voor een gratis proefhoofdstuk.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0